Városlista
2020. május 25, hétfő - Orbán

Hírek

2019. November 07. 20:38, csütörtök | Helyi
Forrás: katasztrofavedelem.hu

Katasztrófavédelem hírei

Katasztrófavédelem hírei

Vízalámosás miatt beszakadt az úttest egy része egy gépjármű alatt tegnap este Kunmadarason, a Veréb utcában.

Két helyen kidőlt fa akadályozta a közlekedést. Kunhegyes külterületén kora reggel egy fa dőlt az úttestre, amit a település önkormányzati tűzoltói kézi erővel távolítottak el. A szolnoki Városmajor úton – szintén a reggeli órákban – egy buszmegálló környékén dőlt ki egy fa, ami eközben egy másik fa ágait is letörte. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói motoros láncfűrésszel szüntették meg a forgalmi akadályt.

Kigyulladt egy deszkából készült, tizenhat négyzetméteres fatároló tegnap este Jászkiséren, a Sólyom utcában. Az építményben körülbelül harminc mázsa fát tároltak, amely jelentős részben égett, veszélyeztetve a közeli lakóépületet. A jászkiséri önkormányzati tűzoltók vonultak a helyszínre, akik egy vízsugárral megfékezték a lángokat, majd hőkamerával utómunkálatokat végeztek. A tűz nem terjedt tovább.

Vízalámosás miatt beszakadt az úttest egy része egy gépjármű alatt tegnap este Kunmadarason, a Veréb utcában. Mint kiderült, egy eltört meleg vizes csővezeték okozta a problémát. Miután a szolgáltató szakemberei elzárták a vizet, a karcagi hivatásos tűzoltók stabilizálták a járművet, majd drótkötél segítségével kihúzták és biztonságba helyezték."

Ezek érdekelhetnek még

2020. Május 24. 10:17, vasárnap | Helyi

A szemétszedés az első állomása

A szombati napon Közösségünk tagjai szemétszedést szerveztek az északi temetőben.

2020. Május 24. 10:02, vasárnap | Helyi

Hírek Jász-Nagykun-Szolnok megyéből

Az elmúlt napon a megye rendőrei kettő személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában kettő személyi sérüléssel já

2020. Május 22. 21:29, péntek | Helyi

A Karcag Tv vendége volt Ökrös Dávid

A Nexus Közösség létrejöttéről, a célkitűzésükről, a tagjairól, a céljaik megvalósításáról, a karitatív tevékenységükről és a jelenleg futó projektjeikről is beszélgettünk Ökrös Dáviddal, a közösség elnökével.

2020. Május 22. 21:24, péntek | Helyi

Csomagoló üzemrészt alakítottak ki a főzőkonyhában

Évtizedek óta részt vesz a közétkeztetésben Szatmári János mesterséf, az Euro Kft. tulajdonosa.