Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2019. November 07. 20:38, csütörtök | Helyi
Forrás: katasztrofavedelem.hu

Katasztrófavédelem hírei

Katasztrófavédelem hírei

Vízalámosás miatt beszakadt az úttest egy része egy gépjármű alatt tegnap este Kunmadarason, a Veréb utcában.

Két helyen kidőlt fa akadályozta a közlekedést. Kunhegyes külterületén kora reggel egy fa dőlt az úttestre, amit a település önkormányzati tűzoltói kézi erővel távolítottak el. A szolnoki Városmajor úton – szintén a reggeli órákban – egy buszmegálló környékén dőlt ki egy fa, ami eközben egy másik fa ágait is letörte. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói motoros láncfűrésszel szüntették meg a forgalmi akadályt.

Kigyulladt egy deszkából készült, tizenhat négyzetméteres fatároló tegnap este Jászkiséren, a Sólyom utcában. Az építményben körülbelül harminc mázsa fát tároltak, amely jelentős részben égett, veszélyeztetve a közeli lakóépületet. A jászkiséri önkormányzati tűzoltók vonultak a helyszínre, akik egy vízsugárral megfékezték a lángokat, majd hőkamerával utómunkálatokat végeztek. A tűz nem terjedt tovább.

Vízalámosás miatt beszakadt az úttest egy része egy gépjármű alatt tegnap este Kunmadarason, a Veréb utcában. Mint kiderült, egy eltört meleg vizes csővezeték okozta a problémát. Miután a szolgáltató szakemberei elzárták a vizet, a karcagi hivatásos tűzoltók stabilizálták a járművet, majd drótkötél segítségével kihúzták és biztonságba helyezték."

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 13:00, péntek | Helyi

REJTÉLYES MACSKAMÉRGEZÉSEK SZOLNOKON

Ismeretlen elkövető mérgezi a macskákat az egyik szolnoki városrészben. A tetemeket ráadásul sok ember által látható helyen \"teszi közszemlére\". A rendőrség is nyomoz a felháborító ügyben.

2024. Április 26. 10:31, péntek | Helyi

Hármas baleset Kisújszállásnál

Összeütközött egy személygépkocsi és egy kisbusz csütörtök este a 4-es számú főúton, Kisújszállásnál.

2024. Április 26. 08:00, péntek | Helyi

TÁMADNAK A BÜDÖSBOGARAK

Büdös, kellemetlenséget okoz, emellett komoly kártevő is. Természetes ellensége alig van, így köszöni szépen, jól érzi magát Magyarországon.

2024. Április 25. 14:31, csütörtök | Helyi

SOKAN FÜRDŐZTEK AZ ÁPRILISI KÁNIKULÁBAN

Áprilisban nem megszokott meleg levegő árasztotta el az országot. Sorra dőltek meg a melegrekordok. Ennek köszönhetően sokan látogattak ki a Berekfürdői strandra, a már-már nyarat idézőhőségben.