Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2020. November 23. 14:30, hétfő | Helyi
Forrás: katasztrófavédelem

Kémény, mosógép és traktor is égett

Kémény, mosógép és traktor is égett

A hétvégén a tűzesetek voltak mérvadók megyénkben.

A hétvégén a tűzesetek voltak mérvadók megyénkben.

Két autó ütközött össze péntek délelőtt a kisújszállási Illéssy utcában. A járműveket a település önkormányzati tűzoltói áramtalanították, az egyik sofőrt a mentők kórházba szállították.

Árokba hajtott és oldalára borult egy személygépkocsi péntek délután Tiszaszőlős határában. A város hivatásos tűzoltói motoros láncfűrésszel megtisztították a helyszínt, áramtalanították a járművet, majd kerekeire állították, ezzel pedig az üzemanyag-folyást is megszüntették.

Kigyulladt egy traktor szombat délután Szolnok külterületén. Az égő jármű közelében parkolt egy személyautó, amellyel a tulajdonos elállt, ám a kocsiban így is károk keletkeztek. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói két vízsugárral avatkoztak be.

Egy családi ház kéményében égett a lerakódott korom szombat délután a kisújszállási Bárdi Imre utcában. A helyi önkormányzati tűzoltók a kéményre csatlakoztatott vegyestüzelésű kazánban a tüzet eloltották, majd kéziszerszámok segítségével, egy vízsugár fedezete mellett eltávolították a kéményben lévő izzó anyagot. A tűz nem terjedt tovább, ám az ingatlan lakója rokonoknál helyezkedett el.

Kigyulladt a mosógép egy családi ház fürdőszobájában vasárnap éjszaka Zagyvarékason, a Koszorú utcában. A szolnoki hivatásos és a zagyvarékasi önkéntes tűzoltók egy vízsugárral fékezték meg a lángokat és megakadályozták a tűz továbbterjedését. Az ingatlan albérlőjét rokonok fogadták be.

Fotó: Szolnok HTP, Kisújszállás ÖTP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 15:00, szerda | Helyi

HALÁLOS MOTORBALESET MEZŐTÚRNÁL

Árokba hajtott egy motoros a Mezőtúrt és Túrkevét összekötő út 20-as kilométerszelvényénél.

2024. Április 17. 13:00, szerda | Helyi

SOK A KULLANCS

A globális felmelegedés egyik haszonélvezői a kullancsok. Ez az apró rovar több betegséget is terjeszt, ugyanakkor a csípéseknek csak elenyésző százaléka vezet egészségkárosodáshoz.

2024. Április 17. 12:23, szerda | Helyi

KETTEN ŐRIZETBEN

Több lopás róható a terhére két tiszabői férfinak. Legutóbb egy iskola focipályájának kerítéséről 90 méter alumíniumlemezt vittek el.

2024. Április 17. 12:15, szerda | Helyi

"KÖZLEKEDIK A CSALÁD" VETÉLKEDŐ 2024-BEN IS

A közúti közlekedésben fontos, hogy a résztvevők körültekintő, megfontolt módon, egymást partnerkén tekintve közlekedjenek. A közlekedés szabályaival a legfiatalabbaknak érdemes minél korábban megismerkedniük, az idősebbeknek pedig so