Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2023. Szeptember 30. 05:01, szombat | Helyi

KERÉKPÁR TOLVAJOKAT FOGTAK EL A RENDŐRÖK

KERÉKPÁR TOLVAJOKAT FOGTAK EL A RENDŐRÖK

A szolnoki rendőrök elfogtak és őrizetbe vettek egy 23 éves helyi, és egy fiatalkorú abonyi férfit, akikhez több, az elmúlt időszakban elkövetett kerékpárlopás köthető.

https://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/kerekpartolvajok-orizetben-0

A Szolnoki Rendőrkapitányságra bejelentés érkezett, miszerint a városban elloptak egy lezárt kerékpárt. A rendőrök a helyszínen adatot gyűjtöttek, így látókörükbe került egy férfi, akit másnap este a Jubileumi téren igazoltattak a lopott kétkerekűvel. A fiatalkorú abonyi lakost előállították a rendőrkapitányságra.

A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, a fiatal beismerő vallomást tett, amiben összesen négy kerékpár eltulajdonításáról számolt be a rendőröknek. Kutatást tartottak nála, ott még egy nagyobb értékű mountain bike-ot foglaltak le a rendőrök. A rendőrök négyrendbeli lopással gyanúsítják, őrizetbe vették, és kezdeményezik letartóztatását.

Szintén a szolnoki rendőrök derítették fel annak a kerékpárnak az ügyét, melyet eltulajdonítottak egy helyi társasház lépcsőházából. A feltételezett elkövetőt az egyenruhások elfogták és előállították a rendőrkapitányságra.

Több büntetőeljárás egyesítését követően a 23 éves szolnoki férfit négyrendbeli lopás – három esetben bolti lopás – elkövetése miatt gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették és letartóztatására tettek előterjesztést.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 15:00, vasárnap | Helyi

BARÁTSÁGOS MÉRKŐZÉS

Erdély szívéből, Székelykeresztúrról érkeztek vendégek a városunkba. Itt tartózkodásuk alatt részt vettek egy barátságos focimérkőzésen is.

2024. Május 05. 09:00, vasárnap | Helyi

TÁNCHÁZ A MARISTÁSOKNÁL

A cigánytánc alapjaival ismerkedhettek meg a diákok a Szent Pál Marista Általános Iskolában a cigányhét záróprogramján. A következő percekben önök is betekintést nyerhetnek a jó hangulatú táncházba.

2024. Május 04. 15:00, szombat | Helyi

JÓTÉKONYSÁGI BÁLT RENDEZTEK

Az idei a Kátai Bál jótékonyságból befolyt bevételeit a kórház biztonságos betegellátáshoz szükséges eszközök beszerzésére fordítják.

2024. Május 04. 07:00, szombat | Helyi

ÁTADTÁK A GYÓGYSZERTÁR ÉPÜLETÉT

Újra helyben vásárolhatnak gyógyszereket a tiszaburaiak. Átadták ugyanis a településen a gyógyszertárat. Az épület átadása ünnepélyes keretek között zajlott.