Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2023. Július 21. 18:28, péntek | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

KERÉKPÁRRAL ÉRKEZETT, GÉPKOCSIVAL TÁVOZOTT

KERÉKPÁRRAL ÉRKEZETT, GÉPKOCSIVAL TÁVOZOTT

A kunszetmártoni rendőrök több bűncselekménnyel gyanúsítanak egy csépai lakost.

Egy 22 éves helyi férfi 2023. július 17-én délután megjelent egyik ismerőse csépai ingatlanán, a kiskaput a belülről felakasztott kulccsal kinyitotta, majd a nyitott ház konyhájában magához vette a kapu előtt parkoló kocsi indítókulcsát és egy laptopot. A járművel egyenesen Tiszaföldvárra ment, ahol a lopott laptopot pénzzé tette, majd visszament Csépára és a járművet leparkolta a tulaj háza mögött. A sértett elmondta a rendőröknek, hogy a bejáratuknál le volt támasztva a hívatlan ismerős kerékpárja ezért gondolta, hogy ő vihette el a kocsit, amire nem kért engedélyt. Arra pedig végképp nem, hogy a hordozható számítógépet elvigye és eladja.

A rendőrök gyanúja szerint ugyanezen elkövető pár nappal korábban egy csépai ingatlanból különböző szerszámgépeket és elektronikai felszereléseket tulajdonított el. Az egyenruhások a férfit 2023. július 19-én elfogták és előállították a Kunszentmártoni Rendőrkapitányságra, majd a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki. A Kunszentmártoni Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele, és kétrendbeli lopás megalapozott gyanúja miatt folytatja ellene az eljárást.

Címkék: #karcag tv, csépa, lopás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 19:07, vasárnap | Helyi

Ferdinánd nap

Ferdinánd napot tartott a Bengecseg Alapítvány a Gazdaházban. A megjelenteket Nagy Emese kuratóriumi elnök, valamint F. Kovács Sándor

2024. Április 28. 15:00, vasárnap | Helyi

DIGITÁLIS TÉMANAP

Digitális április. Számítástechnikai- informatikai témahét zajlott a Szent Pál Marista Általános Iskolában. A témahéten a diákok által legjobban várt program a digitális verseny volt.

2024. Április 28. 09:00, vasárnap | Helyi

NEM KÉRÜNK A MIGRÁNSGETTÓBÓL

Jóváhagyta az Európai Parlament az EU új migrációs és menekültügyi paktumát, mely szerint elképzelhető, hogy akár Magyarországon is migránsgettók kerüljenek kialakításra.

2024. Április 27. 17:00, szombat | Helyi

PÁLINKÁSÜVEGGEL VERTE FEJBE-AGYZÚZÓDÁS LETT A VÉGE

Mezőtúron egy születésnapi összejövetel durvult el olyannyira, hogy a bulin résztvevő egyik férfi súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett.