Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2022. Április 30. 05:00, szombat | Helyi

KERÉKPÁRÚT FELÚJÍTÁS KARCAGON

KERÉKPÁRÚT FELÚJÍTÁS KARCAGON

F. Kovács Sándor városunk és térségünk országgyűlési képviselője arról nyilatkozott, hogyan halad a Kisújszállási úti kerékpárút felújítása.

Ahogyan a képviselő elmondta, több beruházás is folyamatban van a kisföldek közti városrészen. A projektek közül kiemelkedik a Kiskulcsosi Általános Iskola területén készülő kézilabdapálya, a Sajó utcai járdaépítés, valamint a Kisújszállási úti kerékpárút felújítása.

-Mindennapos útjaim során örömmel látom, hogy ütemesen halad a bicikliút kivitelezése, amely szegélykővel ellátott lesz a hosszabb élettartam biztosítása végett. Fontos Karcag számára, hogy a megnövekedett gépjárműforgalom miatt, biztonságos úton közlekedhessenek mind a felnőttek, mind pedig a gyermekek

-mondta el a képviselő.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 14:25, szombat | Helyi

VÁRMEGYEI VONÓS VERSENY

Negyedik alkalommal került megrendezésre a Karcagi Erkel Ferenc Alapfokú Művészeti Iskolában a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei vonósverseny. A megmérettetésre közel 50 gyermek nevezett. A tanulók megmutathatták a verseny során, hogy milye

2024. Május 18. 12:17, szombat | Helyi

IDÉN IS SOK ALKOTÁS SZÜLETETT

A Játszd újra kiállításra idén is sok alkotás készült. Ez a program nem csak a hulladék újrahasznosításáról, hanem az óvodás gyermekek tehetséggondozásáról is szól.

2024. Május 18. 10:02, szombat | Helyi

VÁROSUNK IS BEMUTATKOZOTT

Városunk is bemutatkozott a térség legnagyobb idegenforgalmi expóján, a Szolnoki Utazás és Szabadidő Kiállításon.

2024. Május 17. 14:10, péntek | Helyi

KÖZGYŰLÉST TARTOTT A KUNSZÖVETSÉG EGYESÜLET

A közgyűlésen az egyesület 2023. évi működésről és a 2024. évi programtervről a szervezet elnöke számolt be.