Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2021. Szeptember 10. 17:01, péntek | PR

Kérj segítséget a profiktól az őszi lomtalanításhoz!

Kérj segítséget a profiktól az őszi lomtalanításhoz!

Nem kell kivárnod a tavaszi nagytakarítás idejét, ha már most szabadulnál néhány öreg holmitól.

Vannak profi cégek, amik az év bármely szakában vállalják a lomtalanítást, házhoz jönnek, mindent visznek és leveszik a terheket a válladról.

Hajlamosak vagyunk éveken keresztül rengetni holmikat, amikre már egyáltalán nincs szükségünk, így a végén bármilyen nagy is a lakás, szinte már mozdulni sem lehet benne. Számtalan oka lehet, hogy szabadulnál a holmiktól egy kiadós őszi lomtalanítás során.

Új bútort vesztek

Gyakori probléma, hogy az új bútor érkezésekor a régivel nem tudunk mit kezdeni. Időnként az utcán végzik a kanapék és fotelek, amiből komoly bírság is lehet, ha a közteres meglátja. Érdemes egy lomtalanítást kérni, hogy tisztességgel szabaduljunk a régitől.

Indul a tetőtérbeépítés

Dübörög a felújítási szezon és sok tetőtérbe új szoba kerül. Gondot okoz viszont, hogy nincs hová tenni a lomokat, amivel eddig a tetőtér zsúfolva volt. Egy lomtalanítás ezt a problémát is megoldhatja.

Távoli rokon hagyatéka

Ha távoli családtagunkat veszítettük el, komoly nehézséget jelenthet, hogy kiszortírozzuk és elszállítsuk a hagyatékot. Ebben az esetben felbecsülhetetlen segítséget tud nyújtani egy profi cégtől megrendelt lomtalanítás.

Miért éri meg profikhoz fordulni a lomtalanítással?

A lomtalanítás sokszor kényes feladat, ezért érdemes olyan szolgáltatóra bízni, ami profi módon végzi. Ezek a cégek nem válogatnak, mindent elvisznek, legyen az öreg bútor, kiszolgált mosógép vagy hagyatékból visszamarad ruhatár.

A lomtalanító cég elvégzi a nehéz holmik cipelését, mindegy, hogy a harmadik emeletről kell lift nélkül elszállítani a bútorokat, vagy a tetőtérből csigalépcsőn.

Ezeknél azonban van egy még sokkal fontosabb ok, amiért érdemes profi cégre bízni a lomtalanítást. Bár számunkra már felesleges, sok tárgyhoz még érzések, emlékek kötődnek. Nem jó érzés, ha egy kiszuperált fotelt a sarki ószeresnél látunk viszont. A profi cégek gondoskodnak róla, hogy szakszerűen elszállítsák és elhelyezzék a lomokat. Így nincs környezetszennyezés, és elkerülöd azt is, hogy érzékeny emlékeket láss viszont egy kirakatban.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Február 26. 14:46, hétfő | PR

Benzinkutakat üzemeltetnek

A Jánosik és Társai Kft. nyerte el az egyik legnagyobb üzemanyag töltőhálózat állomásain lévő épületek, építmények, épületvillamossági- épületgépészeti berendezések működéséhez szükséges üzemeltetési feladatokat