Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2023. Június 20. 19:47, kedd | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

KÉSŐ BÁNAT

KÉSŐ BÁNAT

Állítja, csak kávézni ugrott át a szomszédba, végül a rendőrségen találta magát a jászladányi gyanúsított.

Egy 38 éves férfi 2023. június 19-én reggel kávézni indult a szomszédjához, bekopogtatott az ajtón, de azt senki nem nyitotta ki, ezért belépett a jászladányi ingatlanba. Bement az egyik helyiségbe és 200 méter vezetéket, 1 reflektort és 5 db hulladékkábelt vett magához, majd haza igyekezett. Ekkor érkezett meg a szomszéd, ezért a jogsértő ijedtében a vízóraaknába dobta a lopott értékeket.

A sértett mindezt látta, és amikor azt tapasztalta, hogy megkárosította a szomszéd, értesítette a rendőrséget. A jászberényi nyomozók lopás vétség elkövetése miatt a jogsértőt gyanúsítottként kihallgatták. Beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy már akkor megbánta a cselekedetét, amikor az aknába dobta a kábeleket. Minden értéket megtaláltak a rendőrök, és azokat a tulajdonosnak visszaadták.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 15:00, vasárnap | Helyi

DIGITÁLIS TÉMANAP

Digitális április. Számítástechnikai- informatikai témahét zajlott a Szent Pál Marista Általános Iskolában. A témahéten a diákok által legjobban várt program a digitális verseny volt.

2024. Április 28. 09:00, vasárnap | Helyi

NEM KÉRÜNK A MIGRÁNSGETTÓBÓL

Jóváhagyta az Európai Parlament az EU új migrációs és menekültügyi paktumát, mely szerint elképzelhető, hogy akár Magyarországon is migránsgettók kerüljenek kialakításra.

2024. Április 27. 17:00, szombat | Helyi

PÁLINKÁSÜVEGGEL VERTE FEJBE-AGYZÚZÓDÁS LETT A VÉGE

Mezőtúron egy születésnapi összejövetel durvult el olyannyira, hogy a bulin résztvevő egyik férfi súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett.

2024. Április 27. 15:00, szombat | Helyi

ROKKANTKOCSIST TÁMADOTT MEG

Felháborító eset történt városunkban. Egy rokkant kocsival közlekedő idős férfit raboltak ki a nyílt utcán.