Városlista
2024. július 15, hétfő - Henrik

Hírek

2023. November 18. 05:02, szombat | Helyi

KÉSSEL TÁMADT A LAKÓKRA JÁSZBERÉNYBEN

KÉSSEL TÁMADT A LAKÓKRA JÁSZBERÉNYBEN

Fekete maszkban, az ajtót berúgva tört rá a sértettekre Jászberényben a támadó, fenyegetőzve és mindkét kezében késsel hadonászva. A nyugalom megzavarására alkalmas tudósítás következik.

A gyanú szerintegy fekete maszkot viselő férfi jelent meg Jászberény külterületi ingatlanjánál, majd lekapcsolta a lakóház villanyóráját, és az ajtót berúgva ment be a világítás nélkül maradt épületbe.

Mindkét kezében késsel hadonászva az ágyon fekvő lakókhoz lépett, és a megölésükkel fenyegette őket. Ezt követően a televíziót a földhöz vágta, majd a beltéri egységet és annak távirányítóját magához véve távozott.

A bejelentést követően a rendőrök szemlét tartottak, tanúkat hallgattak ki és adatot gyűjtöttek. A nyomozati cselekmények eredményeként látókörükbe került a bűncselekmény feltételezett elkövetője, akit azonban nem találtak a lakóhelyén, ezért elfogatóparancsot adtak ki ellene. Ennek alapján elfogták a feltételezett elkövetőt.
A 30 éves jászberényi férfit rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását. Az ügyészség előterjesztése alapján a nyomozási bíró 30 napra rendelte el a gyanúsított letartóztatását..

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 13. 14:00, szombat | Helyi

KEVI JUHÁSZFESZTIVÁL

Három napon át ismét az ínycsiklandó birkapörkölté volt főszerep Túrkevén: immár 24. alkalommal rendezték meg az országosan is ismertté vált Kevi Juhászfesztivált.

2024. Július 13. 08:00, szombat | Helyi

TEENDŐK DARÁZSCSÍPÉS ESETÉN

Csak egy csípés. A magyar lakosság alig néhány százaléka allergiás a méhek- darazsak csípésére. Ám számukra akár végzetes is lehet az, ami embertársaik többségének csak néhány napos kellemetlenséget jelent.

2024. Július 12. 16:00, péntek | Helyi

TRAGIKUS MOTORBALESET

Életét vesztette egy magyarországi motoros egy Romániában bekövetkezett közúti balesetben.

2024. Július 12. 14:00, péntek | Helyi

MARISTÁSOK BALLAGÁSA

Véget ért egy újabb tanév a Szent Pál Marista Általános Iskolában is.