Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2019. Április 04. 17:06, csütörtök | Helyi

KÉSZÜL A SZEZONNYITÓRA A KARCAGI AKÁCLIGET GYÓGY-ÉS STRANDFÜRDŐ

KÉSZÜL A SZEZONNYITÓRA A KARCAGI AKÁCLIGET GYÓGY-ÉS STRANDFÜRDŐ

Az Akácliget Fürdő a jó idő beköszöntével már készül a májusi szezonnyitóra- tudtuk meg Andrási István ügyvezető igazgatótól. A belépőárak nem emelkednek, a tavalyi látogatottság elérése a cél.

A külső medencék javítását végzik a kollégáim. Egyedi kárunk a hideg télben nem lett, a téliesített medencéinket ahol kell, kijavítjuk, az összes kültéri medencénk május 1-től lesz használható. Megkötötték a vendéglátó egységekre is a szerződést, így az is biztosított lesz a szezonban.


A tavalyi látogatottságunk 110 %-os volt, egy csúcsot értünk el. Az úszásoktatás, a babaúszás, az edzések is folyamatosan mennek. A megszokott programokat idén is megtartják, így május 11-12-én lesz az országos nyugdíjas fesztivál, megrendezik az Akácliget sportnapot, s az őszi szokásos motoros találkozót is.

A pénteki éjszakai fürdőzések mellett áprilistól lesznek a filmvetítések, de nótaműsor is lesz majd a nyár során. Jó hír, hogy nem emelkednek a belépőárak, mindenki a tavalyi áron vásárolhatja azt meg, s a kedvezmények is megmaradtak idén.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 14:31, csütörtök | Helyi

SOKAN FÜRDŐZTEK AZ ÁPRILISI KÁNIKULÁBAN

Áprilisban nem megszokott meleg levegő árasztotta el az országot. Sorra dőltek meg a melegrekordok. Ennek köszönhetően sokan látogattak ki a Berekfürdői strandra, a már-már nyarat idézőhőségben.

2024. Április 25. 13:29, csütörtök | Helyi

ELMERÜLT A HOLT-ZAGYVÁBAN

Az Akácfa utca közelében, Szolnok külterületén, a Holt-Zagyvában merült el egy személyautó. A sofőr szerencsére el tudta hagyni a járművet, az eset során az ijedtségen kívül szerencsére nem érte baj. Az Életjel Mentőcsoport részt ve

2024. Április 25. 10:30, csütörtök | Helyi

FELHÁBORÍTÓ: IDŐSEK OTTHONÁBAN ERŐSZAKOSKODOTT

10 év fegyház várhat arra a férfira, aki a gondozására bízott idős nőt rendszeresen verte és szexuálisan bántalmazta. A nyugalom megzavarására alkalmas tudósítás következik.

2024. Április 25. 09:57, csütörtök | Helyi

Az elmúlt 24 órában történt

A vármegye rendőrei az elmúlt napon 7 személyt fogtak el, akik közül 2 ellen elfogatóparancs volt érvényben, valamint 1 ittas járművezetőt szűrtek ki a forgalomból.