Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2023. Január 31. 14:45, kedd | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

KÉT JOGSÉRTŐ VS. KÉT SZOLGÁLATON KÍVÜLI RENDŐR

KÉT JOGSÉRTŐ VS. KÉT SZOLGÁLATON KÍVÜLI RENDŐR

Egy jászberényi szolgálatirányító és egy járőr a szabadidejében éppen a helyszínen tartózkodott, mikor két férfi egy TV-t akart lopni az egyik helyi üzletből.

Szolgálaton kívüli jászberényi rendőrök tartottak vissza két férfit az egyik helyi boltban elkövetett lopás helyszínén 2023. január 29-én délután. A megalapozott gyanú szerint egy jászberényi lakos egy televíziót rakott a bevásárló kocsijába, majd az üzletből a pénztárat elkerülve a bejárati ajtón át távozott.

Az esetet az üzlet egyik alkalmazottja észlelte és hangosan kiabálni kezdett, hogy állítsák meg, tolvaj. A boltban tartózkodó szolgálaton kívüli őrmester nem tétlenkedett, azonnal a férfi után ment, aki ekkor már a kint várakozó társa autójába tette be a készüléket. A parkolóban ugyancsak tartózkodott egy szintén szolgálaton kívüli rendőr, és ketten visszatartották a menekülni próbáló jogsértőket kollégáik helyszínre érkezéséig. A nyomozók a TV-t lefoglalták, és a sértett részére visszaadták.

A Jászberényi Rendőrkapitányságra előállított 28 és 35 éves férfiakat lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 16:24, szerda | Helyi

A hazai vadállományunk egyedülálló nemzeti kincsünk

Teremtett világunk megőrzése közös kötelességünk, a természet rendjét pedig nem lehet megbontani, éppen ezért hárul kiemelkedően fontos szerep a felelős és tudatos vadgazdálkodásra

2024. Május 01. 15:00, szerda | Helyi

KALAPÁCCSAL TÁMADT AZ IDŐS EMBERRE

A Kunszentmártoni Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be egy 22 éves cibakházi férfival szemben rablás bűntette és két rendbeli testi sértés büntette miatt.

2024. Május 01. 13:00, szerda | Helyi

MÉLTÓSÁG MEZEJE

A nárcisz a világon mindenütt a rákbetegek, a rákban haldoklókat gondozó szervezetek szimbóluma.

2024. Május 01. 07:00, szerda | Helyi

SZÉPÍRÓ VERSENY A SZENT PÁL MARISTA ÁLTALÁNOS ISKOLÁBAN

A Cigány hét keretein belül a hátrányos helyzetű gyermekek számára Szépíró versenyt rendeztek a Szent Pál Marista Általános Iskolában.