Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2023. Július 30. 05:00, vasárnap | Helyi

KIEMELKEDŐ TELJESÍTMÉNYÜKET DÍJAZTÁK

KIEMELKEDŐ TELJESÍTMÉNYÜKET DÍJAZTÁK

A Karcagi Rendőrkapitányság állománygyűlésének keretén belül került sor az Év Rendőre, valamint a Karcag Városi Önkormányzat képviselő-testületének döntése értelmében a város közbiztonságáért díj adományozására.

Az eseményen jelen volt Szepesi Tibor, Karcag város polgármestere is.

A megjelenteket dr. Karsai Lajos rendőr alezredes, kapitányságvezető köszöntötte, majd ismertette a díjazottak névsorát.

Magas szintű munkája elismeréseként a Karcag Városi Önkormányzat képviselő-testületének döntése érelmében, Karcag város közbiztonságáért díjat adományozott Ábrahám István rendőr-főtörzsőrmesternek a Karcagi Rendőrkapitányság bűnügyi osztályának technikusa részére, aki a város közbiztonsága érdekében végzett példaértékű szakmai munkája elismeréseként vehette át a díjat Szepesi Tibor városvezetőtől.

A polgármester gratulált az elismeréshez és a továbbiakban pedig megköszönte valamennyi rendőr munkáját, valamint rámutatott a rendőri hivatás sokrétűségére.

Ezt követően a Karcagi Rendőrkapitányság Év Rendőre-díját 2023-ban Susa Mihály rendőr zászlós, a Karcagi Rendőrkapitányság Kunhegyesi Rendőrőrs körzeti megbízottja vette át Szitár Ferenc, rendőr ezredes, rendőrségi főtanácsos, rendészeti rendőrfőkapitány-helyettestől, hosszú időn át nyújtott kimagasló szakmai munkájának elismeréseként.

A díj átadását követően Szitár Ferenc rendőrfőkapitány-helyettes gratulált az elismerésekhez, majd hangsúlyozta a rendőri hivatás szépségét, illetve kiemelte, hogy a továbbiakban is szívügyének tekinti a kollegák testi épségének megóvását, valamint minden lehetőséget megragad majd azt ezt szolgáló eszközök bővítésére és a módszertani ismeretek készség szintű elsajátítására.

-Én csak meghajolni tudok a tevékenységetek előtt és köszönöm a munkátokat-zárta gondolatot a Szitár Ferenc.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 14:16, péntek | Helyi

ZAJLIK A MUNKA A CSEMETEKERTBEN

Folyamatosan zajlik a munka a Városgondoksághoz tartozó Csemetekertben. Ottjártunkkor is szorgosan tevékenykedtek a területen, főként növényápolási és növényvédelmi munkákat végeztek.

2024. Május 03. 12:42, péntek | Helyi

Fának hajtott egy autó Kenderesen

Fának csapódott egy személygépkocsi csütörtök délután Kenderesen, a Vasút úton.

2024. Május 03. 11:30, péntek | Helyi

POZITÍV ÉLETÚTRÓL TARTOTTAK ELŐADÁST

A Szent Pál Marista Általános Iskolában tartott Cigány Témahét zárásaként egy fiatal házaspár tartott előadást arról, hogy a nehéz életkörülmények közül is ki lehet törni.

2024. Május 03. 09:03, péntek | Helyi

JÓVAL HAMARABB ÉRT BE AZ EPER

Előbb vagy utóbb minden tavasszal elérkezik az eperszezon, de az igazi ínyencek számára csak akkor indul, amikor megjelenik a magyar eper a piacokon.