Városlista
2024. július 17, szerda - Endre, Elek

Hírek

2024. Július 09. 14:00, kedd | Helyi
Forrás: karcag tv

KIFOSZTOTTÁK A PÉNZVÁLTÓT SZOLNOKON

KIFOSZTOTTÁK A PÉNZVÁLTÓT SZOLNOKON

A szolnoki rendőrök őrizetbe vettek négy helyi lakost, akik a megalapozott gyanú szerint közel 33 millió forintot loptak egy pénzváltóból.

Egy szolnoki férfi a fejébe vette, hogy kirabol egy pénzváltót. Kapóra jött barátnője, aki egy szolnoki pénzváltóban dolgozott. A gyanúsított tervét május 27-én este hajtották végre, amikor élettársa záráskor nyitva hagyta a széfet, majd bezárta a váltót. Két másik társuk a helyszín környékét figyelte, míg az ötletgazda a korábban másolt kulccsal bement, és magához vett közel 33 millió forintot és valutát vegyesen. A pénzváltó környékén várakozó figyelő kocsijába beültek, a pénzt szétosztották, majd a főbűnös páros egészen Grazig menekült. Közben a nyomozók sem tétlenkedtek és elfogatóparancsot adtak ki a külföldre menekülő páros ellen, akik értesültek a körözésről, így hazautaztak, majd önként jelentkeztek a rendőrségen. Ezt követően másik két társukat is elfogták a rendőrök.

A 32 éves nőt, 23 éves párját, és két fiatalkorú társukat a szolnoki nyomozók lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették. Az ötletgazda letartóztatását, három társának bűnügyi felügyeletét indítványozták.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 17. 14:00, szerda | Helyi

NYÁRI TÁBOR A SZENT PÁL MARISTA ÁLTALÁNOS ISKOLÁBAN

Egy-egy nyári tábor komoly költségeket tud róni a családokra.

2024. Július 17. 11:00, szerda | Helyi

TARTÁLYKOCSIBA CSAPÓDOTT

Tartálykocsiba csapódott egy kocsi Tiszatenyőnél. Az autó sofőrjét életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.

2024. Július 17. 07:00, szerda | Helyi

NOSZTALGIA BEJÁRÁS

Nosztalgia- bejárás. Egykori bölcsődéseit várta intézménybejárásra a Manóliget nevet viselő bölcsőde.

2024. Július 16. 19:45, kedd | Helyi

Az elmúlt 24 órában történt

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 3 közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására.