Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2020. Április 02. 10:58, csütörtök | Helyi
Forrás: jasz.katasztrofavedelem.hu

Kisebb beavatkozások történtek szerdán

Kisebb beavatkozások történtek szerdán

Mindössze hat esetben volt szükség tegnap a tűzoltók munkájára megyénkben, de szerencsére jelentős károk sehol sem keletkeztek.

Mindössze hat esetben volt szükség tegnap a tűzoltók munkájára megyénkben, de szerencsére jelentős károk sehol sem keletkeztek.

Tűzhelyen felejtett étel kapott lángra egy melléképületben tegnap délután Jászárokszálláson, a Fürdő utcában. A település önkormányzati tűzoltóinak kiérkezésére csupán csak erős füstölés volt, így az egység az ételt eltávolította a tűzhelyről, majd szellőztetést végzett.

Mintegy háromszáz négyzetméteren égett száraz fű tegnap délután Csépán, az Árpád utcában. A kunszentmártoni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal avatkoztak be.

Beizzott a födémszerkezet nádazása a kandalló környezetében tegnap délután Túrkevén, egy Csontos utcai családi házban. Az esethez a mezőtúri hivatásos és a túrkevei önkéntes tűzoltókat riasztották, akik a mennyezetet kéziszerszámokkal megbontották, az izzó részeket egy vízsugárral visszahűtötték, eközben pedig folyamatosan hőkamerás méréseket végeztek. A házban élő három ember otthonában maradhatott.

Deszkák szakadtak le egy háromemeletes társasház tokozásáról tegnap délután Jászárokszálláson, a Rákóczi utcában. A jászberényi hivatásos és a jászárokszállási önkormányzati tűzoltók gépezetes tolólétra segítségével távolították el a veszélyesen lógó elemeket.

Üzemanyag szivárgott egy parkoló autóból tegnap este Szolnokon, a Czakó Elemér utcában. A problémát a töltőcső egy meglazult bilincse okozta. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói a kifolyt benzint felitatták. Időközben megérkezett a jármű tulajdonosa, aki a maradék üzemanyagot lefejtette, illetve a hibát elhárította.

A műanyag burkolat égett egy villanykaró tetején tegnap éjszaka Abádszalókon, a Füredi úton. A helyi önkormányzati tűzoltók biztosították a helyszínt az áramszolgáltató szakembereinek kiérkezéséig, addig a földre hulló, égő műanyagdarabokat egy vízsugárral eloltották.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 15:51, kedd | Helyi

Kerékpáros kompokat adtak át a Tisza-tó melletti Tiszaderzsen

Két kerékpáros kompot adtak át Magyarország második legnagyobb tava, a Tisza-tó melletti Tiszaderzsen.

2024. Április 23. 13:39, kedd | Helyi

Kerítés égett Kisújszálláson

Kigyulladt egy ingatlan kerítése hétfő éjszaka Kisújszálláson, a Petőfi utcában.

2024. Április 23. 12:38, kedd | Helyi

VÍZVISSZATARTÁSSAL KÉSZÜLNEK AZ ASZÁLYRA

A KÖTIVIZIG működési területén a medrekben, tározókban, holtágakban, halastavakban visszatartott, illetve tározott vízkészlet meghaladja a 298 millió köbmétert.

2024. Április 23. 11:30, kedd | Helyi

ELKAPTÁK A TISZABURAI DÍLERT

Egy 47 éves férfi helyi lakosoknak árulta a kábítószert. A rendőrök őrizetbe vették, a bíróság elrendelte a letartóztatását.