Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2023. December 11. 05:01, hétfő | Helyi

KISKORÚAKNAK IS ADOTT EL A BÓDÍTÓ HATÁSÚ SZERBŐL

KISKORÚAKNAK IS ADOTT EL A BÓDÍTÓ HATÁSÚ SZERBŐL

Felnőtteknek és kiskorúaknak is árulta a bódító anyagot az a jászfényszarui díler, akit bilincsben vittek el a jászsági nyomozók. A nyugalom megzavarására alkalmas tudósítás következik.

https://www.police.hu/index.php/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/orizetben-92

Egy jászfényszarui férfit állítottak elő a Jászberényi Rendőrkapitányságra, ugyanis a megalapozott gyanú szerint 2022 novemberétől napi rendszereséggel 1000–3000 Ft/pakk áron árusított a lakcímén új pszichoaktív anyagot. A kiporciózott, bódító hatású szert felnőtt és kiskorú helyi lakosoknak értékesítette.

A nyomozók kutatást tartottak a férfi lakcímén, ahonnan 20,1 g fehér port – amely az előzetes szakértői vélemény szerint új pszichoaktív anyagnak minősül –, mérlegeket és csomagolóanyagokat foglaltak le. Vagyonvisszaszerzés keretében értékes gépjárművet, arany ékszereket és pénzt biztosítottak a nyomozók.
A jászsági rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki a 39 éves férfit, majd őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását.

A Jászberényi Rendőrkapitányság kereskedéssel elkövetett új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett és 18. életévét be nem töltött személynek kínálással, átadással elkövetett új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett miatt folytat nyomozást.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 07:00, szombat | Helyi

ÁTADTÁK A GYÓGYSZERTÁR ÉPÜLETÉT

Újra helyben vásárolhatnak gyógyszereket a tiszaburaiak. Átadták ugyanis a településen a gyógyszertárat. Az épület átadása ünnepélyes keretek között zajlott.

2024. Május 03. 14:16, péntek | Helyi

ZAJLIK A MUNKA A CSEMETEKERTBEN

Folyamatosan zajlik a munka a Városgondoksághoz tartozó Csemetekertben. Ottjártunkkor is szorgosan tevékenykedtek a területen, főként növényápolási és növényvédelmi munkákat végeztek.

2024. Május 03. 12:42, péntek | Helyi

Fának hajtott egy autó Kenderesen

Fának csapódott egy személygépkocsi csütörtök délután Kenderesen, a Vasút úton.

2024. Május 03. 11:30, péntek | Helyi

POZITÍV ÉLETÚTRÓL TARTOTTAK ELŐADÁST

A Szent Pál Marista Általános Iskolában tartott Cigány Témahét zárásaként egy fiatal házaspár tartott előadást arról, hogy a nehéz életkörülmények közül is ki lehet törni.