Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2017. December 18. 19:07, hétfő | Helyi
Forrás: KARCAG TV

KISKULCSOSI ALAPÍTVÁNYI BÁL

KISKULCSOSI ALAPÍTVÁNYI BÁL

24. Alkalommal rendezték meg a Kiskulcsosi Általános Iskola alapítványi bálját. Az eseményen részt vett Szepesi Tibor önkormányzati képviselő és Kovács Sándor a Jász-Nagykun-Szolnok megyei közgyűlés elnöke is.

2017-ben, már 24. alkalommal rendezték meg, a Kiskulcsosi Általános Iskola fennállásának 60. évfordulója alkalmából, a tagintézmény alapítványi bálja.


A szervezők és a jelenlevők, mind elégedettek voltak a magas színvonalon kivitelezett bált illetően. Némethné Koczka Erzsébet a bál főszervezője, illetve a szülői munkaközösség vezetője elmondta, hogy mivel idén először rendezték ők ezt az eseményt, ezért is volt fontos számukra, hogy mindenki elégedetten távozzon a jelenlevők közül.

A jubileumot, a helyszínen fotók kíséretében elevenítették meg, hogy mik történtek ezen időszak alatt.


Szepesi Tibor önkormányzati képviselő, valamint a választókörzet képviselője nyilatkozatában és köszöntőjében egyaránt elmondta, hogy mennyire fontos az iskola mindannyiunk számára. Közösségkovácsoló és közösség összetartó szerepe miatt is. Olyan támpontokat, alapokat ad a későbbi élethez, amelyek elengedhetetlenek egy komplex, kiforrott személyiség meglétéhez.


Kovács Sándor a Jász - Nagykun - Szolnok megyei közgyűlés elnöke nyilatkozatában szót ejtett arról is, hogy nagyon fontosak egy iskola, illetőleg egy település életében ezek az események. A dolgos hétköznapokból kiszakadva, ilyenkor találkoznak egymással az emberek, beszélgetnek és örülnek egymás társaságának. Igazi közöségs összetartó szerepük is van a jótékonykodás mellett ezen báloknak, rendezvényeknek - fogalmazott az elnök.
Futóné Szabó Margit tagintézményvezető elmondta, hogy az idei évben is nagyon hasznos dologra gyűjtik a pénzt, hiszen az alsó tagozat vizesblokkja, már megérett a cserére.

Címkék: Karcag

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 12:50, péntek | Helyi

VÁDAT EMELT AZ ÜGYÉSZSÉG

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Főügyészség védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt emelt vádat azzal a 45 éves szegedi férfivel szemben, aki 2022 novemberében megfojtotta az alvó feleségét.

2024. Április 19. 10:44, péntek | Helyi

A TŰZ MARTALÉKÁVÁ VÁLT AZ EGYEKI HÁZ

Kigyulladt és teljes terjedelmében kiégett egy hatvan négyzetméter alapterületű melléképület tetőtere Egyeken a Táncsics Mihály utcában.

2024. Április 19. 08:09, péntek | Helyi

Lakatlan ház födémszerkezete izzott Öcsödön

Beizzott egy száz négyzetméteres, lakatlan családi ház födémszerkezete mintegy ötven négyzetméteren csütörtök éjszaka Öcsödön, a Bercsényi Miklós soron.

2024. Április 18. 20:15, csütörtök | Helyi

Kutyás szépségversenyen keresik a Tisza-tó szépét a tiszafüredi Kutyás majálison

Második alkalommal rendezik meg a tiszafüredi kutyastrandon, a Mancsos Pancsolóban a Kutyás majálist május 1-jén, ahol egész nap kutyás és családi programokkal várják a gazdákat és az ebeket.