Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2023. Június 14. 16:13, szerda | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Főügyészség

Kisütötte a „pecsenyéjét”

Kisütötte a „pecsenyéjét”

A Szolnoki Járási Ügyészség lopás bűntette miatt emelt vádat egy Pest vármegyei lakhelyű férfivel szemben, aki egy étterem szakácsaként ellopta a raktárból a nem használt sütőben tárolt készpénzt.

A vádirat szerint a férfi 2022 augusztusától Újszászon egy vendéglőben dolgozott szakácsként. A férfi a munkája ellátása közben rájött, hogy a vendéglő tulajdonosa a raktárban egy már használaton kívüli, régi sütőben elrejtve nagyobb összegű készpénzt tárol.

A férfi 2022. augusztus 16-án kora reggel, a munkája végzéséhez kapott kulccsal bement az étterembe, a kamrában, a gáztűzhelyben elrejtett 843.000 Ft készpénzt ellopta, majd az étterem nyitott kasszájából további 115.000 Ft összegű készpénzt vett ki, és az éttermet elhagyta.

A járási ügyészség a vagyon elleni bűncselekmények miatt már többször is büntetett, különös visszaeső férfivel szemben letöltendő börtönbüntetés kiszabására, közügyek gyakorlásától eltiltásra, valamint a lopással okozott kár megfizetésére tett indítványt a vádiratában.

Az ügyben a Szolnoki Járásbíróság fog dönteni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:00, vasárnap | Helyi

NEM KÉRÜNK A MIGRÁNSGETTÓBÓL

Jóváhagyta az Európai Parlament az EU új migrációs és menekültügyi paktumát, mely szerint elképzelhető, hogy akár Magyarországon is migránsgettók kerüljenek kialakításra.

2024. Április 27. 17:00, szombat | Helyi

PÁLINKÁSÜVEGGEL VERTE FEJBE-AGYZÚZÓDÁS LETT A VÉGE

Mezőtúron egy születésnapi összejövetel durvult el olyannyira, hogy a bulin résztvevő egyik férfi súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett.

2024. Április 27. 15:00, szombat | Helyi

ROKKANTKOCSIST TÁMADOTT MEG

Felháborító eset történt városunkban. Egy rokkant kocsival közlekedő idős férfit raboltak ki a nyílt utcán.

2024. Április 27. 09:00, szombat | Helyi

BUSZMEGÁLLÓBAN ÉLESZTETTÉK ÚJRA

Egy 70 év körüli szolnoki nő hazafelé tartott, amikor minden előzmény nélkül, hirtelen összeesett a buszpályaudvaron, számolt be az esetről az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalán.