Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2017. Március 05. 10:04, vasárnap | Helyi

Kiválóan szereplő karcagi sportolót köszöntöttek.

Kiválóan szereplő karcagi sportolót köszöntöttek.

A helyezésekben nagyon sok munka van a sportolók részéről.

Karcag Város Önkormányzata Oktatási, Kulturális és Sportbizottsága kihelyezett ülése keretében március 3-án pénteken a városháza dísztermében kilencvenhét, az országos versenyeken kiválóan szereplő karcagi sportolót köszöntöttek.

A kibővített bizottsági ülést Szepesi Tibor, az OKSB elnöke vezette le. A sportolókat, valamint felkészítőiket, edzőiket és a sportvezetőket immár 11. alkalommal köszöntötte a város.

- Igazán büszkék és boldogok vagyunk, hogy ebben az évben is ilyen szép számban gyűlhettünk össze – mondta Dobos László polgármester. Örülök, hogy közel száz sportoló végzett az elmúlt évben megyei és országos versenyek 1-6 helyein.

A helyezésekben nagyon sok munka van a sportolók részéről. Nem könnyű egy rangos versenyen győzni, hiszen tudjuk nagyon jól, hogy sok esetben mennyire apró dolgon múlik, hogy valaki első, második vagy ötödik lesz.

Kívánom, hogy ez az erő, kitartás, akarat meglegyen az életetek végéig - mondta a városvezető, aki megköszöntő a felkészítők, edzők munkáját, s a szülőknek a támogatást.

A köszöntő után a KÁIAMI diákjai és tanárai adtak műsort, majd Dobos László és Pánti Ildikó önkormányzati képviselő ajándék pólót adott át a helyezetteknek és felkészítőiknek.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 15:00, szombat | Helyi

JÓTÉKONYSÁGI BÁLT RENDEZTEK

Az idei a Kátai Bál jótékonyságból befolyt bevételeit a kórház biztonságos betegellátáshoz szükséges eszközök beszerzésére fordítják.

2024. Május 04. 07:00, szombat | Helyi

ÁTADTÁK A GYÓGYSZERTÁR ÉPÜLETÉT

Újra helyben vásárolhatnak gyógyszereket a tiszaburaiak. Átadták ugyanis a településen a gyógyszertárat. Az épület átadása ünnepélyes keretek között zajlott.

2024. Május 03. 14:16, péntek | Helyi

ZAJLIK A MUNKA A CSEMETEKERTBEN

Folyamatosan zajlik a munka a Városgondoksághoz tartozó Csemetekertben. Ottjártunkkor is szorgosan tevékenykedtek a területen, főként növényápolási és növényvédelmi munkákat végeztek.

2024. Május 03. 12:42, péntek | Helyi

Fának hajtott egy autó Kenderesen

Fának csapódott egy személygépkocsi csütörtök délután Kenderesen, a Vasút úton.