Városlista
2024. május 9, csütörtök - Gergely

Hírek

2011. December 19. 07:51, hétfő | Bulvár
Forrás: InfoGyőr - Fotó: RTL Klub

Kocsis Tibor lett az X-Faktor 2011 győztese! - VIDEÓ

Kocsis Tibor lett az X-Faktor 2011 győztese! - VIDEÓ

Kemény küzdelmek és rengeteg könnyes pillanat után tegnap este véget ért az X-Faktor 2011. A tehetségkutató győztese, Kocsis Tibor lett!

Még egyszer sem fordult elő, hogy nő nyert volna tehetségkutató versenyt az RTL Klubon - vasárnap se lett ez másképp az X-Faktorban. Kocsis Tibor mindet vitt.

Muri Enikő és Kocsis Tibor legelőször együtt lépett fel Takács Nikolas A zene kísér majd az úton című slágerével, majd Muri Beyoncé If I Were a Boy című számával rukkolt elő, míg Kocsis Tibor szintén egyik kedvencét, Michael Bublé Feeling Good-ját adta elő. A stúdióból közben olykor az énekesek szülővárosába kapcsoltak: Nyíregyházán Istenes Bence, Lajosmizsén pedig Barabás Éva jelentkezett be a szurkolóktól.

Enikő későbbiekben még Faith Hill karácsonyi dalát, a Where Are You Christmast és Josh Groban You Raise Me Up című számát adta elő erre az alkalomra írt magyar szöveggel, míg Tibor a Csendes éjjel szórakoztatta a közönséget, illetve az ő előadásában is hallhattuk a Mit ér egy hang című szerzeményt.

Címkék: Kocsis Tibor, x-faktor

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 09. 13:30, csütörtök | Bulvár

Teniszpálya alatt találták meg a ferencesek 500 éve eltűnt templomát Visegrádon

A Zsigmond király idején épült Szűz Mária templom romjait találták meg egy teniszpálya alatt, a visegrádi műemlékegyüttes újjászületését megelőző régészeti feltárás során.

2024. Május 08. 15:08, szerda | Bulvár

Hollywoodi világsztárokkal várja látogatóit a Budapest Comic Con

Idén is megrendezik Magyarországon a világ legnagyobb és legjelentősebb popkulturális eseményét, a Comic-Cont:

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.