Városlista
2023. december 6, szerda - Miklós

Hírek

2023. Április 14. 08:24, péntek | Belföld
Forrás: NAV

Kokainnyelőt fogtak el Budapesten

Kokainnyelőt fogtak el Budapesten

A NAV munkatársai egy Sierra Leone-i férfi testüregében csaknem egy kilogramm kokaint találtak a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren.

Az utas Eindhovenből érkezett, és a zöld folyosón keresztül lépett be az országba. A pénzügyőrök a férfi csomagjainak és ruhájának átvizsgálásakor kábítószergyanús anyagot nem találtak, de az utas viselkedése alapján felmerült a gyanú, hogy kábítószert rejthetett el testüregében, ezért CT-vizsgálatra kórházba szállították.

A röntgenvizsgálat a férfi tápcsatornájában 35 kapszulát mutatott ki, amelyekből megközelítőleg egy kilogramm, több mint 28 millió forint feketepiaci értékű kokain került elő. Munkatársaink a kábítószert lefoglalták, és feljelentést tettek a Repülőtéri Rendőr Igazgatóságon.

Címkék: kokain, NAV

Ezek érdekelhetnek még

2023. December 06. 12:06, szerda | Belföld

Új menetrend december 10-től a Volánbusznál

2023. December 06. 09:34, szerda | Belföld

Továbbra is szenved a magyar gazdaság

A kiskereskedelmi forgalom 6,5 százalékkal, míg az ipari termelés 3,2 százalékkal csökkent.

2023. December 06. 09:32, szerda | Belföld

Januártól több családi ellátás összege emelkedik

A minimálbér-emelésnek köszönhetően januártól több családi ellátás összege emelkedik - közölte a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára szerdán a Facebook-oldalán.

2023. December 06. 09:31, szerda | Belföld

HM: megérkeztek Magyarországra a legmodernebb Leopard 2 A7 típusú harckocsik

A világ egyik legkorszerűbb harckocsijával bővül a Magyar Honvédség (MH) nehézdandárja a következő napokban; az első magyar felségjelzésű Leopard 2 A7-es