Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2022. Augusztus 12. 16:19, péntek | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

KOORDINÁCIÓS ÉRTEKEZLET KISKÖRÉN

KOORDINÁCIÓS ÉRTEKEZLET KISKÖRÉN

A Tisza-tavi Régiós Közbiztonsági Koordinációs Bizottság tagjai a KÖTIVIZIG Kiskörei Szakaszmérnökségen tartották meg soros értekezletüket.

A Tisza-tó körül élők és nyaralók biztonságának, zavartalan pihenésének biztosítása érdekében a turisztikai idényben havonta találkoznak a Tisza-tavi Régiós Közbiztonsági Koordinációs Bizottság tagjai. A 2022. augusztus 11-i – immár negyedik - értekezletet megtisztelte jelenlétével Dr. Hatala József nyugállományú rendőr altábornagy, a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács elnöke, aki méltatta a Tisza-tó és környékén élők és itt nyaralók szubjektív biztonságérzete érdekében kifejtett rendőri és társegyüttműködői tevékenységet, továbbá a Bizottság hatékony munkáját. A soros értekezleten a bizottsági tagok az elmúlt hónap eseményeit értékelték, majd meghatározták az utolsó nyári hónap előttük álló feladatait.

A színes és informatív előadásokkal tarkított szakmai megbeszélést követően a tagok a Tiszavíz Vízierőmű Kft. munkatársainak jóvoltából megtekintették Magyarország legnagyobb vízierőművét, ami a Tisza-tó megújuló vízenergiájából környezetbarát módon állít elő villamosenergiát.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 09:00, szombat | Helyi

BUSZMEGÁLLÓBAN ÉLESZTETTÉK ÚJRA

Egy 70 év körüli szolnoki nő hazafelé tartott, amikor minden előzmény nélkül, hirtelen összeesett a buszpályaudvaron, számolt be az esetről az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalán.

2024. Április 26. 15:00, péntek | Helyi

NAGYNAK TŰNT A BAJ

Nagynak tűnt a baj, azonban szerencsére nem járt súlyosabb sérülésekkel az a közlekedési baleset, amelynek részesei egy személyautó és egy követ szállító teherautó volt Kisújszálláson.

2024. Április 26. 13:00, péntek | Helyi

REJTÉLYES MACSKAMÉRGEZÉSEK SZOLNOKON

Ismeretlen elkövető mérgezi a macskákat az egyik szolnoki városrészben. A tetemeket ráadásul sok ember által látható helyen \"teszi közszemlére\". A rendőrség is nyomoz a felháborító ügyben.

2024. Április 26. 10:31, péntek | Helyi

Hármas baleset Kisújszállásnál

Összeütközött egy személygépkocsi és egy kisbusz csütörtök este a 4-es számú főúton, Kisújszállásnál.