Városlista
2024. június 23, vasárnap - Zoltán

Hírek

2024. Június 11. 13:30, kedd | Kék hírek
Forrás: police.hu

KORÁN KEZDTE

KORÁN KEZDTE

Egy fiatalkorú srác számlájára máris 7 rendbeli lopás írható, amit szolnokiak sérelmére követett el. A nyomozók őrizetbe vették.

Egy fiatalkorú helyi lakos megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy június 7–10. között egy szolnoki társasház udvaráról szerszámgépet és lemezvágót vitt el. Ugyancsak júniusban történt az a bűncselekmény, amely során egy parkoló személygépkocsiból lopott el 60 ezer forintot.

A gyanúsított február óta további öt vagyon elleni bűncselekményt követett el szolnoki sértettek sérelmére. Széles repertoárt vonultatott fel az ifjú tettes, hiszen egy gépkocsiból mobiltelefont, egy másikból pénzt, telephelyről pulykát, kacsát és tyúkokat, egy kertészetből pedig törzses rózsafát és négy bokorrózsát vitt el.

A többszörösen egyesített ügyben a rendőrök munkáját kamerafelvételek elemzése, illetve tanúkihallgatások segítették. A nyomozati cselekmények értékelése egy elkövető irányába mutatott, akit előállítottak a rendőrkapitányságra. A zsenge korú bűnelkövetőt 7 rendbeli lopással gyanúsították, részben beismerő vallomást tett. A hatóság őrizetbe vette a fiatalt, és kezdeményezik letartóztatását.

Címkék: lopás, rendőrség, Szolnok

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 21. 20:36, péntek | Kék hírek

Céltalan tolvaj

A helyi férfi három abádszalóki portára ment be, és az elvitt holmik nagyját az utcán hagyta. Csak az elektromos cigarettát és a sörnyitót tartotta meg. Őrizetbe vették.

2024. Június 21. 10:29, péntek | Kék hírek

Az elmúlt 24 órában történt

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 1 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására.

2024. Június 20. 09:57, csütörtök | Kék hírek

Nem tanulni járt az iskolába

A karcagi rendőrök őrizetbe vettek egy tiszabői férfit, aki bő egy hét alatt háromszor is bement a helyi iskolába, és onnan összesen 39 informatikai eszközt lopott el.

2024. Június 20. 09:55, csütörtök | Kék hírek

Az elmúlt 24 órában történt

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset nem jutott a rendőrség tudomására.