Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2021. Február 11. 21:13, csütörtök | Helyi
Forrás: police.hu

Kórházból lopott, iskolába betört - rendőrkézen a feltételezett elkövető

Kórházból lopott, iskolába betört - rendőrkézen a feltételezett elkövető

A nyomozók őrizetbe vettek egy 33 éves férfit, aki a megalapozott gyanú szerint lopott a jászberényi kórházból, majd betört a jászárokszállási iskolába.

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2021. február 10-én éjjel, hogy a jászárokszállási általános iskola udvarára bemászott egy ismeretlen személy. A helyszínre kiérkező rendőrök tetten értek egy helyi lakost, aki az intézmény épületében különféle elektronikai eszközöket készített össze, feltételezhetően eltulajdonítási szándékkal. Az egyenruhások elfogták és előállították a 33 éves férfit a Jászberényi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták.

Megalapozott a gyanú arra is, hogy a jogsértő még ugyanazon a napon a kora délutáni órákban a jászberényi kórházból az ott dolgozóktól több tízezer forint készpénzt, vásárlási utalványokat és egy MP4 lejátszót tulajdonított el. A nyomozók a férfit őrizetbe vették és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

A Jászberényi Rendőrkapitányság több rendbeli lopás vétség, valamint lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.

Címkék: Jászberény, lopás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 14:31, csütörtök | Helyi

SOKAN FÜRDŐZTEK AZ ÁPRILISI KÁNIKULÁBAN

Áprilisban nem megszokott meleg levegő árasztotta el az országot. Sorra dőltek meg a melegrekordok. Ennek köszönhetően sokan látogattak ki a Berekfürdői strandra, a már-már nyarat idézőhőségben.

2024. Április 25. 13:29, csütörtök | Helyi

ELMERÜLT A HOLT-ZAGYVÁBAN

Az Akácfa utca közelében, Szolnok külterületén, a Holt-Zagyvában merült el egy személyautó. A sofőr szerencsére el tudta hagyni a járművet, az eset során az ijedtségen kívül szerencsére nem érte baj. Az Életjel Mentőcsoport részt ve

2024. Április 25. 10:30, csütörtök | Helyi

FELHÁBORÍTÓ: IDŐSEK OTTHONÁBAN ERŐSZAKOSKODOTT

10 év fegyház várhat arra a férfira, aki a gondozására bízott idős nőt rendszeresen verte és szexuálisan bántalmazta. A nyugalom megzavarására alkalmas tudósítás következik.

2024. Április 25. 09:57, csütörtök | Helyi

Az elmúlt 24 órában történt

A vármegye rendőrei az elmúlt napon 7 személyt fogtak el, akik közül 2 ellen elfogatóparancs volt érvényben, valamint 1 ittas járművezetőt szűrtek ki a forgalomból.