Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2023. Május 31. 05:02, szerda | Helyi

KOSZORÚZÁS A KOVÁTS EMLÉKTÁBLÁNÁL

KOSZORÚZÁS A KOVÁTS EMLÉKTÁBLÁNÁL

A köszöntő után az iskola előtt koszorúzásra került sor a Kováts emléktáblánál.

A koszorúzásnál közreműködött a Kováts Mihály Huszárbandérium és a Nagykun Honvédbanda. Karcag Városi Önkormányzat nevében Szepesi Tibor polgármester, Sári Kovács Szilvia alpolgármester és Rózsa Sándor jegyző; a Kunszövetség képviseletében F. Kovács Sándor, országgyűlési képviselő, az egyesület elnöke és Pánti Ildikó képviselő; a Kováts Mihály Baráti Társaság Egyesület nevében dr. Pintér Zoltán Árpád és Plósz Csilla Margit, a KÁMAI intézményvezetője, a Karcagi Tankerületi Központ nevében Sági István igazgató, Török Csilla, a KÁAMI intézményvezető-helyettese, az iskola nevében Karas Elvira tagintézmény-vezető, Plósz Csilla és Török Csilla koszorúztak, a Karcagi Kátai Gábor Kórház képviseletében Nagyné László Erzsébet főigazgató és Horváthné Vass Erzsébet ápolási igazgató, a Karcagi Tankerületi Központ nevében Sági István igazgató és Török Csilla intézményvezető, a Karcagi Arany János Általános Iskola nevében Szentesiné Nánási Tünde igazgató és Kovács Tímea helyettes, a Kováts-os Gyermekekért Egyesület képviseletében Lukács Csaba Zoltánné és Vargáné Törőcsik Ágnes Zsuzsanna pedagógus, a Karcagi Nagykun Bajtársi Egyesület nevében Rab János ny. őrnagy helyezte el az emlékezés virágait.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 14:31, csütörtök | Helyi

SOKAN FÜRDŐZTEK AZ ÁPRILISI KÁNIKULÁBAN

Áprilisban nem megszokott meleg levegő árasztotta el az országot. Sorra dőltek meg a melegrekordok. Ennek köszönhetően sokan látogattak ki a Berekfürdői strandra, a már-már nyarat idézőhőségben.

2024. Április 25. 13:29, csütörtök | Helyi

ELMERÜLT A HOLT-ZAGYVÁBAN

Az Akácfa utca közelében, Szolnok külterületén, a Holt-Zagyvában merült el egy személyautó. A sofőr szerencsére el tudta hagyni a járművet, az eset során az ijedtségen kívül szerencsére nem érte baj. Az Életjel Mentőcsoport részt ve

2024. Április 25. 10:30, csütörtök | Helyi

FELHÁBORÍTÓ: IDŐSEK OTTHONÁBAN ERŐSZAKOSKODOTT

10 év fegyház várhat arra a férfira, aki a gondozására bízott idős nőt rendszeresen verte és szexuálisan bántalmazta. A nyugalom megzavarására alkalmas tudósítás következik.

2024. Április 25. 09:57, csütörtök | Helyi

Az elmúlt 24 órában történt

A vármegye rendőrei az elmúlt napon 7 személyt fogtak el, akik közül 2 ellen elfogatóparancs volt érvényben, valamint 1 ittas járművezetőt szűrtek ki a forgalomból.