Városlista
2019. augusztus 23, péntek - Bence

Hírek

2019. Május 13. 19:14, hétfő | Helyi

F. KOVÁCS SÁNDOR VOLT A VENDÉG

F. KOVÁCS SÁNDOR VOLT A VENDÉG

A Országos Nyugdíjas Polgári Egyesület Karcagi Szervezetének a vendége volt F.Kovács Sándor országgyűlési képviselő.

A Sortársak Házában tartott találkozón Nagy László elnök köszöntője után a parlamenti munkájáról szólt a képviselő, beszélt azokról a döntésekről, amelyek fontosak hazánk biztonsága, önállósága érdekében. Beszélt a családokat támogató kormánydöntésekről - CSOK, a most induló faluprogram - , valamint arról, hogy a keresztény kultúra érték, amit meg kell védeni, s továbbadni a fiataloknak.


A Kormány hazánkban továbbra sem akar migrációt, a magyar emberek biztonságát pedig megvédi. A nyugdíjasokat érintő kérdések is szóba kerültek, de a 4-es fő elkerülő szakaszáról is szó volt a találkozón, ahol a jelenlévők támogatásukról biztosították a képviselőt.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Augusztus 21. 20:24, szerda | Helyi

Horgászverseny

Negyvenketten - köztük öt hölgy- vett részt a karcagi Nagykun Horgász Egyesület Nagykunsági Kulturális Napokhoz kapcsolódóan megtartott vasárnapi nyílt felnőtt horgászversenyén a Téglagyári tónál.

2019. Augusztus 19. 16:10, hétfő | Helyi

Kiállítás a Nagykunsági Kulturális Napok keretében

A Déryné Kulturális Központban a Karcagi SZC Varró István Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma egykori diákjainak alkotásaiból nyílt kiállítás a Nagykunsági Kulturális Napok keretében.

2019. Augusztus 19. 09:03, hétfő | Helyi

Nagyné László Erzsébet tájékoztatója

Az utóbbi egy hónapban több alkalommal a médiában megjelent, személyemet – és mára már részben a Kátai Gábor Kórház dolgozóit is - negatívan érintő hírekkel összefüggésben az alábbi tájékoztatást adom:

2019. Augusztus 17. 21:25, szombat | Helyi

Ünnepi Önkormányzati Ülés

Minden évben hagyomány városunkban hogy Szent István napján az Ünnepi Önkormányzati Ülés keretében kitüntetéseket adnak át azoknak a személyeknek, akik a város, és a Nagykunság érdekében kiemelkedő tevékenységet végeztek.