Városlista
2021. május 12, szerda - Pongrác

Hírek

2021. Április 22. 15:19, csütörtök | PR
Forrás: (x)

Közeleg a kerti szezon – asztalok és garnitúrák a főszerepben

Közeleg a kerti szezon – asztalok és garnitúrák a főszerepben

Ha tavasz és nyár, akkor irány a kert, a természet – persze csak akkor, ha olyan szerencsés az ember, hogy megteheti. Ilyenkor kell egy hely, ahol megpihenhetünk, elfogyaszthatunk egy kellemes reggelit

vagy éppen vacsorát – éppen ezek miatt ajánlott a kerti asztalok, illetve kerti garnitúrák beszerzése.

Strapabíróak legyenek a kerti asztalok

Ha a kert jön szóba, beindul az emberek fantáziája. Aki annyira szerencsés, hogy kerttulajdonosnak mondhatja magát, folyamatosan alakítana azon valamit, fejlesztene, otthonosabbá tenné a természetközeli területet. Nos, ahhoz, hogy ez megvalósuljon, szükség lesz a kerti asztalok egyikére. Hogy miért? Mert az asztalra nem csak az étkezőben mutatkozhat igény. A kertben legalább annyiszor előfordulhat olyan szituáció, amikor asztalra lesz szükség, hiszen lehet azon enni, társasjátékozni, rajzolni, de persze arra is alkalmas, hogy tároljunk rajta olyan dolgokat, használati tárgyakat, amelyek a kertben kellenek. Szóval a kerti asztalok közül erősen ajánljuk, hogy válasszon egyet az ember magának. Milyet? Fontos a strapabíróság, hiszen a kerti bútor mindig ki van téve az időjárás viszontagságainak. Ha lehet, ezt figyelembe véve vásároljuk meg a kerti asztalt is.

Az tökéletes összképhez kellenek a kerti garnitúrák

Amikor az ember asztalt vesz, feltételezhetjük, hogy van már olyan eszköz a tulajdonában, amelyre leülhetnek majd az adott tárgy köré a családtagok és vendégek. Ha ezek a többnyire székek vagy padok nem adottak, érdemesebb kerti garnitúrák megvásárlásában gondolkozni. A garnitúráknak az az előnye, hogy többféle ülőalkalmatosságot tartalmaznak, amelyek illeszkednek egymáshoz, ha pedig van asztal a szettben, természetesen amellé is passzolnak. Egy kerti garnitúra lehet egyszerű, de prémiumkategóriás is, mindenkinek a pénztárcája szab határt a választásnál. Ettől függetlenül igaz, hogy érdemesebb a minőségibb, többnyire emiatt drágább változatokat megvásárolni, ezek ugyanis tovább tartanak. Ha tehát a tavaszi, nyári melegben a kertbe vágyunk, a kerti asztalról és kerti garnitúráról se feledkezzünk meg!

A fotó forrása:
Photographee.eu / Shutterstock.com

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 28. 07:44, szerda | PR

A kávézás, közelebb hozza egymáshoz az embereket

Akármilyen kávét is fogyasztunk reggelente, egyfajta plusz töltetet ad hozzá az életünkhöz. A koffeines kávé, lendületet ad.

2021. Április 27. 10:34, kedd | PR

Bővül és megújul a varsányi általános iskola

Új tantermekkel és szaktantermekkel, tornateremmel, valamint többi közt műanyag borítású sportpályával is bővül a hamarosan megújuló Varsányi Hunyadi Mátyás Általános Iskola.

2021. Április 22. 15:13, csütörtök | PR

Őrült kíváncsiak az emberek erre a koncertre!

A magyarok ki vannak éhezve a jó koncertekre, legalábbis erre utal, hogy már tízezrek nézték meg a Németországban és Amerikában élő magyar zenész-producer Leslie Mandoki és világsztár barátai online koncertjét.

2021. Április 20. 13:13, kedd | PR

Női sportruhák – hogyan válasszunk tökéleteset?

A nők egyik kedvence, a sportruházat, hiszen rendkívül kényelmesek.