Városlista
2020. április 2, csütörtök - Áron

Hírek

2013. November 10. 06:00, vasárnap | PR
Forrás: invitel

Közérdekű tájékoztató a MinDig TV Extra előfizetői részére

Közérdekű tájékoztató a MinDig TV Extra előfizetői részére

Adóáthangolás és frekvenciacsere miatt részlegesen nem lesz elérhető az Antenna Hungária és az Invitel televíziós szolgáltatása Karcagon november 14-én, csütörtökön

Közérdekű tájékoztató:

adóáthangolás és frekvenciacsere miatt részlegesen nem lesz elérhető az Antenna Hungária és az Invitel televíziós szolgáltatása

Budaörs, 2013. november 7.

A digitális átálláshoz kapcsolódóan szükségessé vált frekvenciasávok felszabadítása miatt az Antenna Hungária a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság által előírt adóáthangolási munkálatokat végez novemberben. A hatóság által előírt áthangolás miatt az Antenna Hungária több körzetben és több időpontban néhány órára szüneteltetni fogja az Invitelnél is elérhető szolgáltatásokat. A szolgáltatás kimaradás az Invitelnél a MinDig TV Extra szolgáltatásra előfizető ügyfeleket érinti, mivel a MinDig TV Extra szolgáltatást előfizetőink az Antenna Hungáriától veszik igénybe.

Az Invitel ezúton is szeretné tájékoztatni minden érintett ügyfelét.

A MinDig TV Extra szolgáltatásokat érintő szolgáltatásszünet

  • Azon előfizetők, akik az Invitelen keresztül veszik igénybe az Antenna Hungária MinDig TV Extra szolgáltatását, néhány órás adáskimaradásra számíthatnak a munkálatok miatt november 5–28. között.
  • A munkálatok – Budapest, Csongrád, Komárom-Esztergom és Veszprém megye kivételével – szinte az egész ország területét érintik, több szakaszban.
  • A leállás után minden MinDig TV Extrára előfizető ügyfelünknek újra kell hangolnia a vevőeszközöket vagy televíziókészülékeket. A készülékek többségénél ezt manuálisan kell megtenni, amennyiben a néző azt tapasztalja, hogy egyes csatornák nem jelennek meg a csatornalistában.
A MinDig TV Extra szolgáltatásokat érintő szolgáltatásszünet várható dátuma Karcagon: 2013. november 14. 08-16 óráig

További információ: www.invitel.hu

Címkék: adásszünet, invitel

Ezek érdekelhetnek még

2020. Március 06. 15:07, péntek | PR

Müzliszelet házilag

A házi müzliszelet elkészítése tele van előnyökkel. Nem csak könnyedén készíthetünk finom és egészséges nassolnivalót, de a gyermekünkkel is kiváló közös időtöltés lehet.

2020. Március 05. 15:51, csütörtök | PR

Végre tavasz, és kinti sportok

Vége a visszaszámlálásnak, hogy elteljenek az utolsó téli napok is, végre nem kell vacogni, ha kimegyünk a szabadba.

2020. Március 02. 10:43, hétfő | PR

900 millió dolláros üzletet bíztak a magyar menedzserre

Szakonyi Andrást nevezték ki az információ- és dokumentumkezelésben világelső Iron Mountain európai, közel-keleti és afrikai (EMEA) üzletágának a vezetőjévé.

2020. Február 13. 11:59, csütörtök | PR

Új gasztroenterológiai szakrendelőt épített a Jánosik Kft.

Nyílt közbeszerzési eljáráson nyerte el a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház gasztroenterológiai szakrendelőinek építését a Jánosik és Társai Kft.