Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2023. Szeptember 18. 15:18, hétfő | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

KÖZLEKEDÉSRENDÉSZETI TAPASZTALATAI JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOKBAN

KÖZLEKEDÉSRENDÉSZETI TAPASZTALATAI JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOKBAN

A vármegyei rendőrök 10, személyi sérüléssel járó baleset helyszínén intézkedtek, valamint 9 ittas járművezetőt szűrtek ki a forgalomból.

Az elmúlt héten az egyenruhások 9 ittas járművezetővel szemben kezdeményeztek eljárást, közülük nyolc sofőr gépi meghajtású járművel közúton, míg egy a vízen közlekedett ittasan. A forgalom-ellenőrzők 570 gépkocsit mértek be, melyek vezetői túllépték a megengedett legnagyobb sebességet. A vármegye illetékességi területén 10, személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset miatt intézkedtek a rendőrök, amiből 4 súlyos, 6 könnyű sérüléssel járt.

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét, hogy tartsák be a szabályokat, ne vezessenek ittas vagy bódult állapotban! A közlekedésbiztonsági helyzet további javítása, valamint a baleseti szempontból kiemelt szabályszegések visszaszorítása érdekében a rendőrök folyamatosan hajtanak végre különböző közlekedésrendészeti akciókat. Az ellenőrzésekkel a rendőrség célja a baleseti kockázat és a balesetek számának csökkentése.

…hogy mindenki hazaérjen!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 17:51, hétfő | Helyi

ELISMERÉSEK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK VÁRMEGYÉBEN

A rendőrség napja alkalmából rendőrök és rendvédelmi igazgatási alkalmazottak vehettek át jutalmat.

2024. Április 29. 13:39, hétfő | Helyi

Állásajánlatok

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kormányhivatal Karcagi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztály aktuális állásajánlatai:

2024. Április 28. 19:07, vasárnap | Helyi

Ferdinánd nap

Ferdinánd napot tartott a Bengecseg Alapítvány a Gazdaházban. A megjelenteket Nagy Emese kuratóriumi elnök, valamint F. Kovács Sándor

2024. Április 28. 15:00, vasárnap | Helyi

DIGITÁLIS TÉMANAP

Digitális április. Számítástechnikai- informatikai témahét zajlott a Szent Pál Marista Általános Iskolában. A témahéten a diákok által legjobban várt program a digitális verseny volt.