Városlista
2023. szeptember 25, hétfő - Eufrozina

Hírek

2023. Szeptember 18. 15:18, hétfő | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

KÖZLEKEDÉSRENDÉSZETI TAPASZTALATAI JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOKBAN

KÖZLEKEDÉSRENDÉSZETI TAPASZTALATAI JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOKBAN

A vármegyei rendőrök 10, személyi sérüléssel járó baleset helyszínén intézkedtek, valamint 9 ittas járművezetőt szűrtek ki a forgalomból.

Az elmúlt héten az egyenruhások 9 ittas járművezetővel szemben kezdeményeztek eljárást, közülük nyolc sofőr gépi meghajtású járművel közúton, míg egy a vízen közlekedett ittasan. A forgalom-ellenőrzők 570 gépkocsit mértek be, melyek vezetői túllépték a megengedett legnagyobb sebességet. A vármegye illetékességi területén 10, személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset miatt intézkedtek a rendőrök, amiből 4 súlyos, 6 könnyű sérüléssel járt.

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét, hogy tartsák be a szabályokat, ne vezessenek ittas vagy bódult állapotban! A közlekedésbiztonsági helyzet további javítása, valamint a baleseti szempontból kiemelt szabályszegések visszaszorítása érdekében a rendőrök folyamatosan hajtanak végre különböző közlekedésrendészeti akciókat. Az ellenőrzésekkel a rendőrség célja a baleseti kockázat és a balesetek számának csökkentése.

…hogy mindenki hazaérjen!

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 24. 13:10, vasárnap | Helyi

Városnap volt Karcagon

Városnap és Családi nap volt Karcagon

2023. Szeptember 24. 05:02, vasárnap | Helyi

STÚDIÓNK VENDÉGE VOLT KOVÁCS MIKLÓSNÉ INTÉZMÉNYVEZETŐ

Stúdiónk vendége volt Kovács Miklósné, a Györffy István Katolikus Àltalànos Iskola és Szent Erzsébet Òvoda intézményvezetője.

2023. Szeptember 24. 05:01, vasárnap | Helyi

JÁSZAPÁTI IMAHÁZ PERSELYÉT ÜRÍTETTE KI A TOLVAJ

A Jászberényi Járási Ügyészség lopás bűntette miatt emelt vádat azzal a 25 éves jászkiséri férfivel szemben, aki egy Jászapátin lévő imaház perselyéből lopott.

2023. Szeptember 24. 05:00, vasárnap | Helyi

30 ÉVE HELYEZTÉK VÉGSŐ NYUGALOMRA HORTHY MIKLÓS KORMÁNYZÓT

A huszadik század egyik legjelentősebb magyar politikusának nevezte Horthy Miklóst Dr. Fazekas Sándor országgyűlési képviselő.