Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2023. Március 04. 05:00, szombat | Helyi

LACZKÓ LEVENTE KITŰNŐ TANULÓ

LACZKÓ LEVENTE KITŰNŐ TANULÓ

Laczkó Leventével, a Kiskulcsosi iskola diákjával beszélgettünk arról, hogy mi mindenben tehetséges, hiszen kitűnő volt félévkor, de sportban, környezetvédelemben is élen jár.

- Én nagyon szeretek tanulni, a matematika meg a testnevelés a kedvencem. A matek az azért, mert most versenyen voltam, bejutottunk heten a területi döntőbe. A gondolkodós feladatokat és nem a teszteket szeretem. A testnevelés meg azért, mert kézilabdázok - árulta el Levente, akinek a rajz nem a kedvence, nincs hozzá kézügyessége. Amit meg lehet tanulni, azt megtanulom, amikor hazamegyek olyan három órát tanulok körülbelül.

- A kikapcsolódást a tévézés és olvasás jelenti számára. Most a Pál utcai fiúkat olvassa, de szereti a krimiket is.

- Nagyon jók vagyunk, szünetben néha virgonckodunk, de húzzuk egymást tanulásban is. Én nagyon büszke vagyok a többiekre, azért vagyunk egy osztály. Most a megyei döntőre a csapat közösen készül. Az osztály jó kis közösség, szoktak közös kirándulások, bulik lenni dr. Király Józsefné osztályfőnökünkkel. Kedvencem a hegyek. Már várom, hogy kézilabdában folytatódjon a bajnokság. Jól állunk, heti három edzés van. Amikor hazaérek fáradtan, zenét hallgatok. Ha nagy leszek profi kézilabdázó leszek.

Átlövő vagyok, meg irányító egy meccsen 10 gólt is szerzek. Ilyenkor pizza és fagyi a jutalom.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 19:07, vasárnap | Helyi

Ferdinánd nap

Ferdinánd napot tartott a Bengecseg Alapítvány a Gazdaházban. A megjelenteket Nagy Emese kuratóriumi elnök, valamint F. Kovács Sándor

2024. Április 28. 15:00, vasárnap | Helyi

DIGITÁLIS TÉMANAP

Digitális április. Számítástechnikai- informatikai témahét zajlott a Szent Pál Marista Általános Iskolában. A témahéten a diákok által legjobban várt program a digitális verseny volt.

2024. Április 28. 09:00, vasárnap | Helyi

NEM KÉRÜNK A MIGRÁNSGETTÓBÓL

Jóváhagyta az Európai Parlament az EU új migrációs és menekültügyi paktumát, mely szerint elképzelhető, hogy akár Magyarországon is migránsgettók kerüljenek kialakításra.

2024. Április 27. 17:00, szombat | Helyi

PÁLINKÁSÜVEGGEL VERTE FEJBE-AGYZÚZÓDÁS LETT A VÉGE

Mezőtúron egy születésnapi összejövetel durvult el olyannyira, hogy a bulin résztvevő egyik férfi súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett.