Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2023. Június 11. 05:00, vasárnap | Helyi

LAKOSSÁGI FÓRUMRA VÁRTÁK AZ ÉRDEKLŐDŐKET

LAKOSSÁGI FÓRUMRA VÁRTÁK AZ ÉRDEKLŐDŐKET

A Városházán lakossági fórumra várta Szepesi Tibor polgármester és Rózsa Sándor jegyző az érdeklődőket két, a településrendezési tervet érintő módosítással kapcsolatban.

Szepesi Tibor ismertetőjében szólt a fórum témáiról. Az 1. rendezési cél: a jövőbeni pályázati lehetőségek miatt a gyepmesteri telep és környékét a jelenlegi belterületi besorolásból külterületi övezetbe való átsorolásáról szól.

A 2. rendezési cél: a városközpont Vt-1 jelű építési övezetében szükségessé vált kisebb területű ingatlan kialakításának lehetősége. A módosításnak köszönhetően a jelenlegi 500 m2 helyett - közlekedési vagy közmű létesítmény elhelyezése érdekében - legalább 20m2-es önálló földrészlet kialakítása is lehetségessé válik.

A meghirdetett időpontban nem jelent meg senki a lakossági fórumon, így azt érdeklődés hiányában bezárta a városvezető. A fenti két módosításról képviselő-testületi ülésen dönteni fognak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 17:00, szombat | Helyi

PÁLINKÁSÜVEGGEL VERTE FEJBE-AGYZÚZÓDÁS LETT A VÉGE

Mezőtúron egy születésnapi összejövetel durvult el olyannyira, hogy a bulin résztvevő egyik férfi súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett.

2024. Április 27. 15:00, szombat | Helyi

ROKKANTKOCSIST TÁMADOTT MEG

Felháborító eset történt városunkban. Egy rokkant kocsival közlekedő idős férfit raboltak ki a nyílt utcán.

2024. Április 27. 09:00, szombat | Helyi

BUSZMEGÁLLÓBAN ÉLESZTETTÉK ÚJRA

Egy 70 év körüli szolnoki nő hazafelé tartott, amikor minden előzmény nélkül, hirtelen összeesett a buszpályaudvaron, számolt be az esetről az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalán.

2024. Április 26. 15:00, péntek | Helyi

NAGYNAK TŰNT A BAJ

Nagynak tűnt a baj, azonban szerencsére nem járt súlyosabb sérülésekkel az a közlekedési baleset, amelynek részesei egy személyautó és egy követ szállító teherautó volt Kisújszálláson.