Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2021. November 18. 19:12, csütörtök | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

LÁNGOSRA ÉHEZETT

LÁNGOSRA ÉHEZETT

A megalapozott gyanú szerint a terhelt, munkatársa táskájából kivette a bankkártyáját és azzal fizette a lángost.

A Szolnoki Rendőrkapitányság információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás bűntett elkövetése miatt folytat eljárást egy helyi lakos ellen. A megalapozott gyanú szerint a nő a szolnoki munkahelyének öltözőjében tartózkodott, amikor meglátta kollégája őrizetlenül hagyott táskáját 2021. november 17-én, a kora délelőtti órákban. A fiatal a táskából kivette munkatársa bankkártyáját, majd munkahelyéről távozott és egy lángost vett magának.

A sértett a bankjától kapott értesítést a vásárlás tényéről, ezért azonnal letiltotta a bankkártyáját és értesítette a rendőrséget. Rövid idő elteltével a lángosozó tulajdonosa megmutatta a kiérkező rendőröknek, hogy ki vásárolt a bankkártyával, hiszen a jogsértő a lángos elfogyasztása után még a közelben sétálgatott.

Az egyenruhások intézkedés alá vonták a feltételezett elkövetőt, akitől lefoglalták a készpénz-helyettesítő fizetési eszközt. A rendőrök előállították a 22 éves nőt a Szolnoki Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták. A terhelt beismerő vallomást tett.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 14:16, péntek | Helyi

ZAJLIK A MUNKA A CSEMETEKERTBEN

Folyamatosan zajlik a munka a Városgondoksághoz tartozó Csemetekertben. Ottjártunkkor is szorgosan tevékenykedtek a területen, főként növényápolási és növényvédelmi munkákat végeztek.

2024. Május 03. 12:42, péntek | Helyi

Fának hajtott egy autó Kenderesen

Fának csapódott egy személygépkocsi csütörtök délután Kenderesen, a Vasút úton.

2024. Május 03. 11:30, péntek | Helyi

POZITÍV ÉLETÚTRÓL TARTOTTAK ELŐADÁST

A Szent Pál Marista Általános Iskolában tartott Cigány Témahét zárásaként egy fiatal házaspár tartott előadást arról, hogy a nehéz életkörülmények közül is ki lehet törni.

2024. Május 03. 09:03, péntek | Helyi

JÓVAL HAMARABB ÉRT BE AZ EPER

Előbb vagy utóbb minden tavasszal elérkezik az eperszezon, de az igazi ínyencek számára csak akkor indul, amikor megjelenik a magyar eper a piacokon.