Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2020. December 26. 12:38, szombat | Helyi

Laptop került a karácsonyfa alá

Laptop került a karácsonyfa alá

A Karcagi Tankerületi Központ a Karcagi Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola mindhárom tagintézményéből egy-egy szorgalmas, tehetséges diákot megajándékozott karácsony alkalmából egy-egy laptoppal.

Az ajándékokat Plósz Csilla intézményvezető adta át a gyerekeknek. A járványügyi helyzet miatt most az ünnepségen a diákok szülei, osztályfőnökeik, tanáraik nem lehettek jelen.

- Szeretnélek megnyugtatni benneteket, nem azért kellett az igazgatói irodába jönnötek, mert valami rosszat tettetek, épp ellenkezőleg, jutalmat vehettek át - kezdte köszöntőjét a megilletődött diákok előtt Plósz Csilla, aki elmondta, a laptopot azok kaphatják meg, akikre a tagintézmények nevelőtestülete szavazott szorgalmuk, magaviseletük, verseny és tanulmányi eredményeik alapján. A KÁIAMI Kiskulcsosi Általános Iskolájából Bihari Bence Dániel 8. a osztályos tanuló vehette át az ajándékot jó tanulmányi és sport eredménye, szorgalma, közösségi munkája alapján.

Baláti Boglárka Evila, a Kováts Mihály Tagintézmény 7. b osztályosa kitűnő tanulmányi eredményéért és a DÖK munkája elismeréseként kapta a laptopot. Nagy Emese, az Erkel Ferenc AMI tanulója (a Györffy IÁI diákja) ötödik éve tanul ütőhangszeren, s már három komoly országos versenyen ért el fődíjat egyéniben, de a művészeti iskolai kamara csoportjában is felelős, irányító és csoportösszetartó - ezt ismerték el az ajándékkal.

Címkék: iskola, laptop

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 09:00, vasárnap | Helyi

TÁNCHÁZ A MARISTÁSOKNÁL

A cigánytánc alapjaival ismerkedhettek meg a diákok a Szent Pál Marista Általános Iskolában a cigányhét záróprogramján. A következő percekben önök is betekintést nyerhetnek a jó hangulatú táncházba.

2024. Május 04. 15:00, szombat | Helyi

JÓTÉKONYSÁGI BÁLT RENDEZTEK

Az idei a Kátai Bál jótékonyságból befolyt bevételeit a kórház biztonságos betegellátáshoz szükséges eszközök beszerzésére fordítják.

2024. Május 04. 07:00, szombat | Helyi

ÁTADTÁK A GYÓGYSZERTÁR ÉPÜLETÉT

Újra helyben vásárolhatnak gyógyszereket a tiszaburaiak. Átadták ugyanis a településen a gyógyszertárat. Az épület átadása ünnepélyes keretek között zajlott.

2024. Május 03. 14:16, péntek | Helyi

ZAJLIK A MUNKA A CSEMETEKERTBEN

Folyamatosan zajlik a munka a Városgondoksághoz tartozó Csemetekertben. Ottjártunkkor is szorgosan tevékenykedtek a területen, főként növényápolási és növényvédelmi munkákat végeztek.