Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2022. Július 26. 05:00, kedd | Helyi

LÁTVÁNYOS BEMUTATÓ A TISZA-TÓNÁL

LÁTVÁNYOS BEMUTATÓ A TISZA-TÓNÁL

A Tisza-tavi Régiós Koordinációs Közbiztonsági Bizottság tagjai a tó partján értekeztek Abádszalókon. Az üléssel párhuzamosan a szakemberek balesetmegelőzési programokkal is várták az érdeklődőket.

A Tisza-tó körül élők és nyaralók biztonságának, gondtalan pihenésének biztosítása érdekében a turisztikai szezonban több alkalommal értekeznek a Tisza-tavi Régiós Közbiztonsági Koordinációs Bizottság tagjai.

Míg a bizottsági tagok üléseztek, addig a strand területén a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai prevenciós nap keretében színes balesetmegelőzési programokkal várták a fürdőző és a közelben táborozó gyerekeket. A bátrabbak megmutathatták kerékpáros tudásukat, és a legügyesebbek ajándékcsomaggal távoztak.

A Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai a Nyíregyházi Tűzoltó és Vízimentő Egyesület, valamint a Tiszafüredi Polgárőr Egyesület Vízitagozat tagjaival közreműködve látványos vízből mentési bemutatót tartottak, ami vonzotta a partról a kíváncsi tekinteteket.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 17:00, szombat | Helyi

PÁLINKÁSÜVEGGEL VERTE FEJBE-AGYZÚZÓDÁS LETT A VÉGE

Mezőtúron egy születésnapi összejövetel durvult el olyannyira, hogy a bulin résztvevő egyik férfi súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett.

2024. Április 27. 15:00, szombat | Helyi

ROKKANTKOCSIST TÁMADOTT MEG

Felháborító eset történt városunkban. Egy rokkant kocsival közlekedő idős férfit raboltak ki a nyílt utcán.

2024. Április 27. 09:00, szombat | Helyi

BUSZMEGÁLLÓBAN ÉLESZTETTÉK ÚJRA

Egy 70 év körüli szolnoki nő hazafelé tartott, amikor minden előzmény nélkül, hirtelen összeesett a buszpályaudvaron, számolt be az esetről az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalán.

2024. Április 26. 15:00, péntek | Helyi

NAGYNAK TŰNT A BAJ

Nagynak tűnt a baj, azonban szerencsére nem járt súlyosabb sérülésekkel az a közlekedési baleset, amelynek részesei egy személyautó és egy követ szállító teherautó volt Kisújszálláson.