Városlista
2019. június 20, csütörtök - Rafael

Hírek

2019. Június 10. 08:33, hétfő | Helyi
Forrás: ilovetiszato.hu

Látványos, finom torták és jó hangulat az V. Tisza-tó tortája Gasztrofesztiválon

Látványos, finom torták és jó hangulat az V. Tisza-tó tortája Gasztrofesztiválon

74 db versenymunka érkezett az abádszalóki Tisza-tó Tortája Gasztrofesztivál és Gyereknapra

74 darab versenymunka érkezett a nyolc meghirdetett kategóriába az idén már ötödik alkalommal megrendezett és egyre nagyobb sikerű fesztiválra. Idén a legjobb tortáért járó vándorkupát és ezzel a Tisza-tó tortája címet a tiszaderzsi Szőnyi Szilvia nyerte “Somlói revolúció” alkotásával:

A rendezvényre kilátogatókat Balogh Gyula polgármester és Piroska Miklós a J-N-Sz Megyei Közgyűlés elnöke köszöntötte. A versenysátorban rengeteg különleges formájú tortát lehetett megtekinteni, ezen kívül változatos gyermekprogramok, színpadi műsorok és koncertek is várták az érdeklődőket.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 20. 09:31, csütörtök | Helyi

Mozdulj család

Mozdulj család! néven tartotta közösségi napját  Györffy István Katolikus Általános Iskola alsós munkaközössége tanulói részére.

2019. Június 20. 09:29, csütörtök | Helyi

Sokan pihennek Karcagról is Hajdúszoboszlón

Kiemelt turisztikai térség lett az alföld ezen része. Akár a Tisza tó akár Berekfürdő de természetesen a karcagiak körében már évtizede Hajdúszoboszló a kedvencek közé tartozik.

2019. Június 20. 09:28, csütörtök | Helyi

Már jegyezhető az Állampapír Plusz

Már jegyezhető a magyar állampapír plusz (MÁP plusz), az új lakossági állampapír 5 éves futamidő alatt folyamatosan emelkedő magas hozamot kínál -

2019. Június 20. 09:27, csütörtök | Helyi

Pápával találkoztak a Karcagiak

Ferenc pápa csíksomlyói látogatása alkalmából a Rákóczi Szövetség együttműködésében a Miniszterelnökség egyházi ügyekért felelős államtitkárságával utazási pályázatot hirdetett,