Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2022. Február 18. 06:30, péntek | Helyi

LEGJOBB ÚSZÓK VERSENYEZTEK KARCAGON

LEGJOBB ÚSZÓK VERSENYEZTEK KARCAGON

Az Akácliget Gyógy - és Strandfürdő fedett uszodájában tartotta a Megyei Diáksport és Szabadidő Egyesület a diákolimpia megyei úszóverseny döntőjét.

Az Akácliget Gyógy - és Strandfürdő fedett uszodájában tartotta a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Diáksport és Szabadidő Egyesület az I, II. korcsoport és III, IV, V-VI. korcsoport „B” versenyzők részére a diákolimpia megyei úszóverseny döntőjét.

A megjelenteket a házigazdák nevében Szepesi Tibor polgármester köszöntötte, s kívánt eredményes versenyzést. A döntőn jelen volt F. Kovács Sándor országgyűlési képviselő, a Karcagi Sportegyesület elnöke is.

A verseny célja egyrészt az úszószakosztályoknak, iskoláknak versenyzési lehetőség biztosítása volt, másrészt a megyei diákolimpiai bajnoki címek eldöntése - lányok és fiúk -, korcsoportonként és úszás nemenként, s az országos diákolimpia döntőbe jutás.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 15:00, vasárnap | Helyi

BARÁTSÁGOS MÉRKŐZÉS

Erdély szívéből, Székelykeresztúrról érkeztek vendégek a városunkba. Itt tartózkodásuk alatt részt vettek egy barátságos focimérkőzésen is.

2024. Május 05. 09:00, vasárnap | Helyi

TÁNCHÁZ A MARISTÁSOKNÁL

A cigánytánc alapjaival ismerkedhettek meg a diákok a Szent Pál Marista Általános Iskolában a cigányhét záróprogramján. A következő percekben önök is betekintést nyerhetnek a jó hangulatú táncházba.

2024. Május 04. 15:00, szombat | Helyi

JÓTÉKONYSÁGI BÁLT RENDEZTEK

Az idei a Kátai Bál jótékonyságból befolyt bevételeit a kórház biztonságos betegellátáshoz szükséges eszközök beszerzésére fordítják.

2024. Május 04. 07:00, szombat | Helyi

ÁTADTÁK A GYÓGYSZERTÁR ÉPÜLETÉT

Újra helyben vásárolhatnak gyógyszereket a tiszaburaiak. Átadták ugyanis a településen a gyógyszertárat. Az épület átadása ünnepélyes keretek között zajlott.