Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2021. Február 10. 08:52, szerda | Helyi

Letartóztatásban a kunhegyesi férfi

Letartóztatásban a kunhegyesi férfi

A Karcagi Járási Ügyészség indítványt tett egy 54 éves kunhegyesi férfi letartóztatására szexuális erőszak bűntette miatt. Megrázó tudósítás következik

A Karcagi Járási Ügyészség indítványt tett egy 54 éves kunhegyesi férfi letartóztatására szexuális erőszak bűntette miatt.


Az ügyészség indítványa szerint a férfi a 2020. október elejétől december közepéig terjedő időszakban, kunhegyesi lakásában, több alkalommal szexuális cselekményekre bírta rá a vele közös udvarban lakó szomszédja öt éves kislányát.
A férfi kihasználta azt, hogy a kiskorú sértett édesanyja megengedte gyermekének, hogy átjárjon a szomszéd lakásába játszani. A férfi az őt meglátogató kislányt rendszeresen megkérte arra, hogy vetkezzen meztelenre. A kiskorú sértett pedig több esetben engedelmeskedett a felnőtt kérésének. Ilyenkor a férfi szeméremsértő módokon simogatta a kiskorú sértettet.


Az ügyészség azért indítványozta a gyanúsított letartóztatását, mert fennáll annak a veszélye, hogy szabadlábon hagyása esetén a tanúk befolyásolásával megnehezítené a bizonyítást, továbbá újabb hasonló bűncselekményt követne el.
A nyomozási bíró 2021. február 5-én elrendelte a gyanúsított letartóztatását. A gyanúsított és védője által bejelentett fellebbezés folytán a kényszerintézkedésről a Szolnoki Törvényszék, mint másodfokú bíróság hoz végleges döntést.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 16:29, szombat | Helyi

ELBALLAGTAK A SZENTANNAISOK

Idén sem maradhatott el a tradicionális gépes felvonulás, minden évben ezzel veszi kezdetét a Szentannai Sámuel Református Gimnázium, Technikum és Kollégium különleges ballagása.

2024. Május 18. 14:25, szombat | Helyi

VÁRMEGYEI VONÓS VERSENY

Negyedik alkalommal került megrendezésre a Karcagi Erkel Ferenc Alapfokú Művészeti Iskolában a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei vonósverseny. A megmérettetésre közel 50 gyermek nevezett.

2024. Május 18. 12:17, szombat | Helyi

IDÉN IS SOK ALKOTÁS SZÜLETETT

A Játszd újra kiállításra idén is sok alkotás készült. Ez a program nem csak a hulladék újrahasznosításáról, hanem az óvodás gyermekek tehetséggondozásáról is szól.

2024. Május 18. 10:02, szombat | Helyi

VÁROSUNK IS BEMUTATKOZOTT

Városunk is bemutatkozott a térség legnagyobb idegenforgalmi expóján, a Szolnoki Utazás és Szabadidő Kiállításon.