Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2016. December 13. 08:21, kedd | Helyi
Forrás: HVG http://www.sanpedrosun.com/wp-content/uploads/2016/12/48-Hungarian-arrested-for-F

Letartóztatták Marcsi nénit

Letartóztatták Marcsi nénit

Belize-ben bukkantak a karcagi Kun-Mediátor Interpol által is körözött vezetőjére.

San Pedróban letartóztatták a Brókermarcsi néven elhíresült Dobrai Sándorné Nagy Máriát - adta hírül egy helyi hírportál. A The San Pedro San tudósítása szerint a csaló brókert a Belize-hez tartozó sziget North Ambergris Caye-ben található lakásában fogták el, és ki is adták a magyar hatóságoknak.

A karcagi Kun-Mediátor vezetője milliárdokkal húzta le ügyfeleit piramisjátékra hasonlító módszerével. Ellene 2015 áprilisában adtak ki elfogatóparancsot, a cég felszámolását pedig idén augusztusban rendelték el, ám arra kicsi az esély, hogy a károsultak hozzájussanak a pénzükhöz. A kárt akár 20 milliárd forintosra becsülik, a károsultak számát pedig 1500-2000-re teszik, ehhez képest alig 200 millió forintnyi pénzt sikerült lefoglalnia a nyomozóknak.

Az ügyben néhány napja Polt Péter szólalt meg: a legfőbb ügyész egy parlamenti írásbeli kérdésre válaszolva azt nyilatkozta, hogy jövő tavaszig folytatódik a nyomozás a sikkasztási ügyben, amelyben már 793 tanút hallgattak meg.

Címkék: hvg

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 08:45, szombat | Helyi

Ma kezdődik a kampány és az ajánlásgyűjtés

Ma indul a választási kampány Magyarországon, és mától kaphatják meg a jelöltek és jelölőszervezetek a választási irodáktól az ajánlóíveket

2024. Április 19. 12:50, péntek | Helyi

VÁDAT EMELT AZ ÜGYÉSZSÉG

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Főügyészség védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt emelt vádat azzal a 45 éves szegedi férfivel szemben, aki 2022 novemberében megfojtotta az alvó feleségét.

2024. Április 19. 10:44, péntek | Helyi

A TŰZ MARTALÉKÁVÁ VÁLT AZ EGYEKI HÁZ

Kigyulladt és teljes terjedelmében kiégett egy hatvan négyzetméter alapterületű melléképület tetőtere Egyeken a Táncsics Mihály utcában.

2024. Április 19. 08:09, péntek | Helyi

Lakatlan ház födémszerkezete izzott Öcsödön

Beizzott egy száz négyzetméteres, lakatlan családi ház födémszerkezete mintegy ötven négyzetméteren csütörtök éjszaka Öcsödön, a Bercsényi Miklós soron.