Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2023. Február 17. 15:26, péntek | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

LEZÁRT AKTA – EMBERÖLÉS MIATT KELL FELELNIE

LEZÁRT AKTA – EMBERÖLÉS MIATT KELL FELELNIE

A megalapozott gyanú szerint a karcagi férfi megfojtotta édesapját.

Egy 33 éves karcagi lakos megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2021. szeptember 3-án 22 óra és szeptember 4-én 5 óra között karcagi családi házuk udvarán előzetes szóváltást követően több alkalommal megütötte édesapját, megragadta a nyakát és addig szorította, amíg a sértett életét nem vesztette.

A területi szerv nyomozói emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a feltételezett elkövetőt. A terheltet a nyomozó hatóság őrizetbe vette, majd a bíróság elrendelte letartóztatását, amely a mai napig fennáll.

A nyomozó hatóság a kiemelt tárgyi súlyú ügy vizsgálatát befejezte és a napokban vádemelési javaslattal küldték meg a büntetőeljárás iratait a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Főügyészségre.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 11:30, péntek | Helyi

POZITÍV ÉLETÚTRÓL TARTOTTAK ELŐADÁST

A Szent Pál Marista Általános Iskolában tartott Cigány Témahét zárásaként egy fiatal házaspár tartott előadást arról, hogy a nehéz életkörülmények közül is ki lehet törni.

2024. Május 03. 09:03, péntek | Helyi

JÓVAL HAMARABB ÉRT BE AZ EPER

Előbb vagy utóbb minden tavasszal elérkezik az eperszezon, de az igazi ínyencek számára csak akkor indul, amikor megjelenik a magyar eper a piacokon.

2024. Május 02. 15:17, csütörtök | Helyi

FOSZTOGATNAK A TEMETŐBEN

Ellopott virágok, koszorúk, megrongált sírhelyek. Évek óta jelentős anyagi és érzelmi károkat okoznak azok, akik rendszeresen lopnak, rongálnak a szolnoki temetőben.

2024. Május 02. 15:08, csütörtök | Helyi

Kigyulladt egy istálló Öcsödnél

Kigyulladt egy negyven négyzetméteres istálló szerda délelőtt egy Öcsöd külterületén található tanyán.