Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2022. December 13. 19:36, kedd | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

LEZÁRT AKTA: ITTAS VEZETÉS ELTILTÁS ALATT, TÖBBSZÖR IS

LEZÁRT AKTA: ITTAS VEZETÉS ELTILTÁS ALATT, TÖBBSZÖR IS

A szolnoki rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát és az iratokat megküldték az ügyészségnek.

Egy alapi lakos közlekedett személygépkocsival 2022. április 15-én 17 óra 38 perckor Szolnok belterületén mikor ellenőrizték a rendőrök. A férfivel szemben alkoholszondát alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott. A férfit további mintavételre előállították. Megállapították továbbá, hogy az 52 éves sofőr úgy vett részt a közúti forgalomban, hogy korábban jogerősen eltiltották a vezetéstől.

A Szolnoki Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétsége, valamint járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűntett miatt folytatott eljárást. Az akta az eljárás során azonban tovább bővült, mert a férfit ezt követően többször rajtakapták jogsértésen. Bő egy hónappal később Mezőtúron szintén ittas vezetés miatt, valamint további két alkalommal, Újszászon illetve Budapesten, eltiltás hatálya alatti vezetés miatt szűrték ki a forgalomból.

A szolnoki rendőrök az ügy nyomozati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat megküldték az illetékes ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 19:07, vasárnap | Helyi

Ferdinánd nap

Ferdinánd napot tartott a Bengecseg Alapítvány a Gazdaházban. A megjelenteket Nagy Emese kuratóriumi elnök, valamint F. Kovács Sándor

2024. Április 28. 15:00, vasárnap | Helyi

DIGITÁLIS TÉMANAP

Digitális április. Számítástechnikai- informatikai témahét zajlott a Szent Pál Marista Általános Iskolában. A témahéten a diákok által legjobban várt program a digitális verseny volt.

2024. Április 28. 09:00, vasárnap | Helyi

NEM KÉRÜNK A MIGRÁNSGETTÓBÓL

Jóváhagyta az Európai Parlament az EU új migrációs és menekültügyi paktumát, mely szerint elképzelhető, hogy akár Magyarországon is migránsgettók kerüljenek kialakításra.

2024. Április 27. 17:00, szombat | Helyi

PÁLINKÁSÜVEGGEL VERTE FEJBE-AGYZÚZÓDÁS LETT A VÉGE

Mezőtúron egy születésnapi összejövetel durvult el olyannyira, hogy a bulin résztvevő egyik férfi súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett.