Városlista
2024. május 15, szerda - Zsófia

Hírek

2021. Március 23. 20:22, kedd | Helyi
Forrás: police.hu

Lezárt akta – kétrendbeli lopás miatt kell felelnie a jászladányi triónak

Lezárt akta – kétrendbeli lopás miatt kell felelnie a jászladányi triónak

A jászladányi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát, vádemelést javasolnak.

Ismeretlen személyek mentek be 2021. január 15-re virradóra egy jászladányi családi ház melléképületébe, ahonnan elektromos rokkantkocsit, taligát és tüzelőanyagot tulajdonítottak el. A rendőrök a bejelentést követően azonosították, majd elfogták és előállították a Jászladányi Rendőrőrsre a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható helyi fiatalokat, akiket gyanúsítottként hallgattak ki. A nyomozók nemcsak egy bűncselekményt róttak a trió terhére, hiszen a megalapozott gyanú szerint, 2021. január 13-án 13 óra és 2021. január 15-én 5 óra között egy jászladányi magánházba is bejutottak, onnan beltéri egységeket, kisasztalt és kisszekrényt loptak el.

Az egyenruhások a terheltek lakcímein tartott kutatás során megtalálták és lefoglalták az eltulajdonított értékeket, amiket a sértettnek visszaadtak. A Jászberényi Rendőrkapitányság kétrendbeli lopás miatt folytatott büntetőeljárást.

A jászsági rendőrök a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal megküldték az illetékes ügyészségnek.

Címkék: jászladány, lopás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 15. 14:00, szerda | Helyi

NÉPSZERŰ A MUNKÁCSY KIÁLLÍTÁS

Páratlan helyszínen páratlan kiállítás, valószínűleg ez a párosítás a siker titka.

2024. Május 15. 11:25, szerda | Helyi

Leégett egy garázs Kenderesen

Kigyulladt egy 60 négyzetméteres garázs szerdára virradó éjjel Kenderesen, a Vörösmarty úton.

2024. Május 15. 11:00, szerda | Helyi

ELKEZDŐDÖTT A KIVITELEZÉS

Elkezdődött a szennyvíz-gerincvezeték kiépítése a Baross utcában. A helyszínen Karcagi–Nagy Zoltán, a körzet önkormányzati képviselője adott bővebb tájékoztatást a fejlesztésről televíziónknak.

2024. Május 15. 09:00, szerda | Helyi

BESZÁMOLÓT TARTOTTAK

A tavaszi pedagógiai program keretén belül tartottak beszámolót arról, hogy milyen eredménnyel zárult a Kunok útját járva elnevezésű nevelési, személyiségfejlesztési projekt.