Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2022. Szeptember 19. 19:15, hétfő | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

LEZÁRT AKTA – LOPÁS MIATT KELL FELELNIE

LEZÁRT AKTA – LOPÁS MIATT KELL FELELNIE

A jászsági rendőrök 3 órán belül elfogták azt a jászladányi férfit, aki a megalapozott gyanú szerint pezsgőt és készpénzt lopott egy helyi ingatlanból.

A Jászberényi Rendőrkapitányságra érkezett bejelentés egy jászladányi sértettől, aki elpanaszolta, hogy ismeretlen személy bement a házába 2022. június 17-én a délutáni órákban. A hívatlan látogató levett a szekrény tetejéről egy pezsgőt, valamint a fogason lógó kabát zsebéből kivett 6500 forintot, majd távozott.

Bejelentést követően a rendőrök helyszíni szemlét tartottak, tanúkat hallgattak ki és kamerafelvételt elemeztek. A végrehajtott nyomozási cselekmények eredményeként egy 22 éves helyi fiatalember került a rendőrök látóterébe. A bejelentéstől számított 3 órán belül a nyomozók már a gyanúsítást közölték a feltételezett elkövetőnek, aki beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy a pénzből rágógumit, szeszes italt, csokoládét és chipset vásárolt. Mindössze 400 forintja maradt, amit a rendőrök lefoglaltak. Ugyancsak lefoglalták a pezsgőt, amit a terhelt 1000 forintért adott el egyik ismerősének.

A rendőrök a nyomozást befejezték és a napokban vádemelési javaslattal küldték meg az ügy iratait az illetékes ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 19:07, vasárnap | Helyi

Ferdinánd nap

Ferdinánd napot tartott a Bengecseg Alapítvány a Gazdaházban. A megjelenteket Nagy Emese kuratóriumi elnök, valamint F. Kovács Sándor

2024. Április 28. 15:00, vasárnap | Helyi

DIGITÁLIS TÉMANAP

Digitális április. Számítástechnikai- informatikai témahét zajlott a Szent Pál Marista Általános Iskolában. A témahéten a diákok által legjobban várt program a digitális verseny volt.

2024. Április 28. 09:00, vasárnap | Helyi

NEM KÉRÜNK A MIGRÁNSGETTÓBÓL

Jóváhagyta az Európai Parlament az EU új migrációs és menekültügyi paktumát, mely szerint elképzelhető, hogy akár Magyarországon is migránsgettók kerüljenek kialakításra.

2024. Április 27. 17:00, szombat | Helyi

PÁLINKÁSÜVEGGEL VERTE FEJBE-AGYZÚZÓDÁS LETT A VÉGE

Mezőtúron egy születésnapi összejövetel durvult el olyannyira, hogy a bulin résztvevő egyik férfi súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett.