Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2023. Július 08. 09:51, szombat | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

LEZÁRT AKTA – LOPÁS MIATT KELL FELELNIE

LEZÁRT AKTA – LOPÁS MIATT KELL FELELNIE

A megalapozott gyanú szerint egy férfi értékes szerszámgépeket lopott el egy törökszentmiklósi kft. műhelyéből.

A Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság nyomozott egy 36 éves helyi lakos ellen, aki 2023. március 17-én 13 óra és március 20-án 7 óra között bement egy kft. műhelyébe, ahonnan értékes szerszámgépeket tulajdonított el több mint félmillió forint értékben.

A törökszentmiklósi rendőrök szemlét tartottak, kamerafelvételeket elemeztek és tanúkat hallgattak ki. A nyomozási cselekmények eredményeként a bejelentéstől számított egy napon belül elfogták és előállították a feltételezett elkövetőt, akit lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt kihallgattak. A férfi annak ellenére tagadta a terhére rótt cselekményt, hogy kamerafelvétel bizonyította, a kérdéses időben ott járt a helyszínen, sőt az ellopott szerszámgépeket eladásra is felkínálta egyik ismerősének.

A nyomozó hatóság az ügy vizsgálatát a napokban befejezte és az iratokat megküldték az illetékes ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 19:07, vasárnap | Helyi

Ferdinánd nap

Ferdinánd napot tartott a Bengecseg Alapítvány a Gazdaházban. A megjelenteket Nagy Emese kuratóriumi elnök, valamint F. Kovács Sándor

2024. Április 28. 15:00, vasárnap | Helyi

DIGITÁLIS TÉMANAP

Digitális április. Számítástechnikai- informatikai témahét zajlott a Szent Pál Marista Általános Iskolában. A témahéten a diákok által legjobban várt program a digitális verseny volt.

2024. Április 28. 09:00, vasárnap | Helyi

NEM KÉRÜNK A MIGRÁNSGETTÓBÓL

Jóváhagyta az Európai Parlament az EU új migrációs és menekültügyi paktumát, mely szerint elképzelhető, hogy akár Magyarországon is migránsgettók kerüljenek kialakításra.

2024. Április 27. 17:00, szombat | Helyi

PÁLINKÁSÜVEGGEL VERTE FEJBE-AGYZÚZÓDÁS LETT A VÉGE

Mezőtúron egy születésnapi összejövetel durvult el olyannyira, hogy a bulin résztvevő egyik férfi súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett.