Városlista
2022. december 5, hétfő - Vilma

Hírek

2022. November 22. 17:18, kedd | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

LEZÁRT AKTA – TRÜKKÖZÖTT A VONALKÓDOKKAL

LEZÁRT AKTA – TRÜKKÖZÖTT A VONALKÓDOKKAL

A szolnoki rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki az asszonyt és vádemelést javasolnak.

A Szolnoki Rendőrkapitányság 2022. augusztus 18-án rendelt el nyomozást egy 46 éves szolnoki nő ellen, aki 2021. november 21. és december 23. között összesen 14 alkalommal vásárolt az egyik helyi bevásárló központban oly módon, hogy egy olcsóbb termék vonalkódját ragasztotta rá a drágább termék csomagolására. Ezt követően az önkiszolgáló kasszasorhoz lépett és az átcímkézett termékeket áthúzta a vonalkód-leolvasón.

Így lett a drágább szőlőből vöröshagyma, cheddar sajtból cukkini vagy szürkemarha kolbászból klementin. A terhelt magatartásával 36000 forint lopási kárt okozott az áruháznak. A rendőrök az asszonyt üzletszerűen elkövetett lopás vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, ami során a feltételezett elkövető beismerő vallomást tett.

A szolnoki nyomozók az eljárás vizsgálati szakaszát befejezték és a napokban vádemelési javaslattal küldték meg a bűnügy iratait az illetékes ügyészségnek.

Címkék: #karcag tv, csalás, Szolnok

Ezek érdekelhetnek még

2022. December 05. 15:32, hétfő | Helyi

KÁBÍTÓSZER-KERESKEDELEM GYANÚJA MIATT ŐRIZETBEN

A szolnoki rendőrök rajtaütést követően 3 férfit vettek őrizetbe, továbbá több mint két kilogramm kábítószer gyanúját keltő anyagot foglaltak le.

2022. December 05. 15:24, hétfő | Helyi

VEGYÜK ÉSZRE! – BALESETMEGELŐZÉSI RENDEZVÉNY

A rendezvény célja a gyalogosok és a kerékpárral közlekedők láthatóságának javítása, valamint a téli közlekedési viszonyokra történő felkészülés elősegítése.

2022. December 05. 15:15, hétfő | Helyi

ROADPOL ALCOHOL&DRUGS - KÖZLEKEDÉSI AKCIÓ AZ UTAKON

A rendőrség Magyarország egész területén 2022. december 5. és 11. között közúti ellenőrzést végez.

2022. December 05. 05:00, hétfő | Helyi

FAHUSÁNGGAL ÜTÖTTE LE

A törökszentmiklósi rendőrök őrizetbe vettek egy fegyverneki férfit, aki a gyanú szerint fahusánggal bántalmazta a sértettet, majd elvette értékeit.