Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2021. November 26. 09:41, péntek | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

LEZÁRT AKTA: VITTÉK, AMIT BÍRTAK

LEZÁRT AKTA: VITTÉK, AMIT BÍRTAK

A szolnoki rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, amit három tiszasülyi fiatallal szemben folytattak lopás miatt, és az iratokat megküldték az ügyészségnek.

Mint arról korábban hírt adtunk, három tiszasülyi lakos ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás 2021. március 13-án a Szolnoki Rendőrkapitányságon, mivel a fiatalok egy helyi lakatlan házból különböző használati tárgyakat tulajdonítottak el, több százezer forint értékben.

A jogsértők kihallgatásuk során elismerték a bűncselekmény elkövetését. A 28 éves nő és 22 éves élettársa elmondták, hogy 2020 decembere óta hoznak el az épületből tárgyakat, míg harmadik, fiatalkorú társuk két héttel ezelőtt csatlakozott hozzájuk. A rendőrök a terhelteknél végrehajtott kutatások során megtalálták az eltulajdonított értékeket.

A rendőrkapitányság nyomozói az ügy vizsgálatát befejezték és a keletkezett nyomozati iratokat megküldték az ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 09:00, szombat | Helyi

RENGETEG SZEMETET HAGYOTT HÁTRA A LEVONULÓ ÁRHULLÁM

A tiszai árhullám levonulásával a KÖTIVIZIG munkatársai megkezdték a hullámtéren felhalmozódott hulladék mennyiségének felmérését, majd szemétmentesítését.

2024. Április 20. 08:45, szombat | Helyi

Ma kezdődik a kampány és az ajánlásgyűjtés

Ma indul a választási kampány Magyarországon, és mától kaphatják meg a jelöltek és jelölőszervezetek a választási irodáktól az ajánlóíveket

2024. Április 19. 12:50, péntek | Helyi

VÁDAT EMELT AZ ÜGYÉSZSÉG

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Főügyészség védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt emelt vádat azzal a 45 éves szegedi férfivel szemben, aki 2022 novemberében megfojtotta az alvó feleségét.

2024. Április 19. 10:44, péntek | Helyi

A TŰZ MARTALÉKÁVÁ VÁLT AZ EGYEKI HÁZ

Kigyulladt és teljes terjedelmében kiégett egy hatvan négyzetméter alapterületű melléképület tetőtere Egyeken a Táncsics Mihály utcában.