Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2022. November 27. 05:01, vasárnap | Helyi

LIGHT FRIDAY PROGRAM

LIGHT FRIDAY PROGRAM

A „Látni és látszani” elnevezésű közlekedésbiztonsági kampány egyik kiemelt eseményeként került megrendezésre Szolnokon a „Light Friday” elnevezésű program.

Nagy érdeklődés mellett zajlott le Szolnokon a „Light Friday”.
A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottságának tagjai idén is megtettek mindent annak érdekében, hogy minél többen értesüljenek a téli közlekedés veszélyeiről.

A „Látni és látszani” elnevezésű közlekedésbiztonsági kampány egyik kiemelt eseményeként került megrendezésre a „Light Friday” elnevezésű program, melyhez a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Balesetmegelőzési Bizottsága is csatlakozott. A szolnoki Pelikán bevásárlóközpontban hasznos információkkal várták az érdeklődőket a balesetmegelőzési szakemberek, és természetesen senki sem távozott üres kézzel. A résztvevőknek különböző láthatósági eszközöket adtak át a rendőrök, és azok akik a zsákba macskába rejlő KRESZ kérdésekre megfelelően válaszoltak, plusz ajándékot kaptak.

Külön érdeklődés övezte a programhoz csatlakozó szolnoki Széchenyi Optika ingyenes látásélesség ellenőrzését, valamint a rendezvényt jelenlétével megtisztelő Szilágyi Réka gerelyhajító olimpikont. A fiatal tehetség is elkötelezte magát a közlekedésbiztonság és a láthatóság fontossága mellett. A sportoló a helyszínen – többek nagy örömére – dedikálta a láthatósági mellényeket, és pár mondatváltást követően közös fotó készítésére is lehetőség volt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 16:29, szombat | Helyi

ELBALLAGTAK A SZENTANNAISOK

Idén sem maradhatott el a tradicionális gépes felvonulás, minden évben ezzel veszi kezdetét a Szentannai Sámuel Református Gimnázium, Technikum és Kollégium különleges ballagása.

2024. Május 18. 14:25, szombat | Helyi

VÁRMEGYEI VONÓS VERSENY

Negyedik alkalommal került megrendezésre a Karcagi Erkel Ferenc Alapfokú Művészeti Iskolában a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei vonósverseny. A megmérettetésre közel 50 gyermek nevezett.

2024. Május 18. 12:17, szombat | Helyi

IDÉN IS SOK ALKOTÁS SZÜLETETT

A Játszd újra kiállításra idén is sok alkotás készült. Ez a program nem csak a hulladék újrahasznosításáról, hanem az óvodás gyermekek tehetséggondozásáról is szól.

2024. Május 18. 10:02, szombat | Helyi

VÁROSUNK IS BEMUTATKOZOTT

Városunk is bemutatkozott a térség legnagyobb idegenforgalmi expóján, a Szolnoki Utazás és Szabadidő Kiállításon.