Városlista
2019. július 18, csütörtök - Frigyes

Hírek

2019. Július 09. 19:05, kedd | Helyi

LIV. Rozsnyai Mátyás Emlékverseny

LIV. Rozsnyai Mátyás Emlékverseny

A Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság és a MGYT Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Szervezete a magyar gyógyszerészet kiemelkedő alakja előtt tisztelegve, Berekfürdőben rendezte meg a LIV. Rozsnyay Mátyás Emlékversenyt.

Az emlékverseny célja ösztönözni a gyógyszerellátásban dolgozó 35. év alatti gyógyszerészeket a mindennapi szakmai munka gyakorlása mellett, a tudományos igényű kutatómunkára.
A felmerülő szakmai kihívások felismerése, és azok megoldásának keresése mellett a verseny lehetőséget nyújtott az előadói és a vitakészség fejlesztésére is.
A megmérettetésen dr. Lakatos Linda, a karcagi Kátai Gábor Gyógyszertár vezetője is indult és második helyezett lett. A versenyre való felkészülésében, az előadása összeállításában Takács Gábor volt a konzulense.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Július 17. 20:10, szerda | Helyi

Kántor nyaral a Tisza-tónál

A digitális magazin újsághasábokra költözött, amellyel a Tisza-tónál élők és nyaralók találkozhatnak.

2019. Július 17. 20:09, szerda | Helyi

120 éves a Karcagi Zsinagóga

A Karcagi Zsinagóga felavatásának 120. évfordulójára emlékeztek vasárnap. Mohai Tamás színművész Kertész Péter nemrég elhunyt karcagi születésű író, újságíró versét olvasta fel az ünnepség kezdetén.

2019. Július 17. 20:09, szerda | Helyi

Mártír megemlékezés

A karcagi zsidó temetőben került sor mártír-megemlékezésre. Az 1944-ben, a Holokauszt borzalmainak áldozatául esett karcagi és hatmillió zsidó hittestvérünk emléke előtt hajtunk fejet, rájuk emlékezünk.

2019. Július 17. 20:08, szerda | Helyi

Járdafelújítás Karcagon

Televíziónk Dobos Lászlót, Karcag város polgármesterét kérdezte arról, hogy milyen munkálatok folynak a Városháza mögötti területen.