Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2021. Március 05. 15:00, péntek | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Lopni akart, de fennakadt a kerítésen

Lopni akart, de fennakadt a kerítésen

Egy biciklit akart ellopni Berettyóújfalun egy férfi. Pechére a kerékpár fennakadt a kerítésen, így üres kézzel menekült a helyszínről. A rendőrök most fejezték be a nyomozást az ügyében.

Egy férfi értesítette a rendőrséget január 5-én 21 óra körül arról, hogy Berettyóújfalun a Puskin utcai házába betörtek. A bejelentő a hívatlan látogatót megzavarta, aki ezt követően üres kézzel menekült a helyszínről – közölte a rendőrség.

Kifejtve, hogy a jelzést követően az egyenruhások azonnal a helyszínre mentek, ahol nem mindennapi látvány fogadta őket. Egy kerékpárt találtak a kerítésen felakadva.
A rendőrök gyors adatgyűjtést követően egy órán belül elfogták a feltételezett elkövetőt. A csökmői lakost előállítottak és a nyomozók lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták. Beismerő vallomást tett, elmondta, hogy ő csak haza akart menni a biciklivel.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az ügy iratait átadta az ügyészségnek.

Címkék: fennakadt, kerítés

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 18:26, kedd | Kék hírek

TÍZ DÍLER RENDŐRKÉZEN

Nagyszabású, összehangolt akcióban, több mint 180 kolléga közreműködésével csaptak le a rendőrök Jászapátiban és Hevesen új pszichoaktív anyaggal kereskedőkre.

2024. Április 16. 08:36, kedd | Kék hírek

Hírek JNSZ vármegyéből

A vármegye rendőrei az elmúlt napon 5 körözött személyt fogtak, és 2 ittas járművezetőt szűrtek ki a forgalomból.

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.