Városlista
2024. február 26, hétfő - Edina

Hírek

2011. Augusztus 23. 07:33, kedd | Kék hírek
Forrás: HírTV

Lopott motorral szenvedett balesetet a részeg száguldozó

Lopott motorral szenvedett balesetet a részeg száguldozó

Súlyosan megsérült az a motoros, aki lesodródott az útról, majd két fa közé szorult a fejér megyei Válon. A balesetet szenvedett férfi ittas volt, a motorkerékpárról pedig kiderült, hogy lopott.

A baleset vasárnap éjjel történt a község Szent István utcájában. A bukósisakot nem viselő motoros száguldás közben elvesztette uralmát a 650-es Kawasaki felett, lesodródott az útról, majd két fa közé beszorulva állt meg. A kétkerekűt vezető férfi súlyos sérüléseket szenvedett. Kiderült róla, hogy ittasan ült a motorra, melyen nem volt rendszám. A rendőrök kiderítették, hogy a jármű lopott, 2004 októbere óta körözték, miután eltűnt Kunszentmiklósról. A motorkerékpárt lefoglalták a bicskei rendőrök, a balesetet szenvedett férfival szemben eljárást indítottak. (lm)

HavariaPress

Címkék: baleset

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 25. 08:31, vasárnap | Kék hírek

Ellopták a pannonhalmi Radnóti-szobrot

Ellopták Pannonhalmáról Radnóti Miklós szobrát, amelyet 1983-ban Meszlényi János bronz lemezekből készített - tájékoztatta a város polgármestere szombaton az MTI-t.

2024. Február 23. 21:30, péntek | Kék hírek

A SZÜRETEN MÁR AZ NNI IS OTT VOLT

Száz rendőr egyszerre csapott le hat Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei helyszínen egy kábítószerkereskedő bűnbanda tagjaira.

2024. Február 23. 16:27, péntek | Kék hírek

ÉJJEL TÖRTEK RÁ A JÁSZKISÉRI FÉRFIRA

Felfegyverkezve, csoportosan elkövetett rablás, magánlaksértés bűntette és súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt indítványozta az ügyészség egy felnőtt és két fiatalkorú jászkiséri lakos letartóztatását.

2024. Február 23. 15:56, péntek | Kék hírek

A TV MÁR LASSAN MAGÁTÓL HAZATALÁL

Egy csépai lakos háromszor örülhetett a televíziójának: egyszer, mikor megvette, kétszer pedig, mikor a rendőröktől visszakapta.