Hírek
2016. December 04. 12:54, vasárnap |
Életmód
Forrás: mti
Majdnem csak karácsonykor eszünk halat
Az egész éves magyarországi édesvízihal-fogyasztás 70 százaléka a karácsonyi időszakra esik - mondta Magos Zoltán, a Pesti Vigadó Étterem séfje vasárnap az M1 aktuális csatornán.
A séf elmondta, hogy Magyarországon a karácsonyi menü általában pulykából, halászléből, töltött káposztából áll. Hozzáfűzte, gyorsabban készül el a menü, ha az ember valamilyen tengeri halat süt, illetve ha a halászlét nem szegedi, hanem bajai módon főzi.
Ezek érdekelhetnek még
2025. December 10. 07:18, szerda | Életmód
Nem javasolják élő állat ajándékba adását az állatvédők
2025. December 10. 07:13, szerda | Életmód
Fizetős lett Júlia erkélye Veronában
Előzetes helyfoglalás és jegyvásárlás szükséges a Júlia erkélyeként ismert turistalátványosság meglátogatásához január 6-ig Verona város önkormányzatának döntése alapján.
2025. December 09. 06:37, kedd | Életmód
Az évszázad legnagyobb könyvadományával gazdagodott a Magyar Tudományos Akadémia
2025. December 09. 06:32, kedd | Életmód
Kiosztották a 2025-ös Dankó Zenei Díjakat
A Dankó Rádió saját alapítású zenei díjait december 8-án adták át a 3. Dankó Gálán a Magyar Zene Házában, ahol a magyar zeneművészet kiemelkedő alkotóit és előadóit ismerték el.
