Hírek
2016. December 04. 12:54, vasárnap |
Életmód
Forrás: mti
Majdnem csak karácsonykor eszünk halat
Az egész éves magyarországi édesvízihal-fogyasztás 70 százaléka a karácsonyi időszakra esik - mondta Magos Zoltán, a Pesti Vigadó Étterem séfje vasárnap az M1 aktuális csatornán.
A séf elmondta, hogy Magyarországon a karácsonyi menü általában pulykából, halászléből, töltött káposztából áll. Hozzáfűzte, gyorsabban készül el a menü, ha az ember valamilyen tengeri halat süt, illetve ha a halászlét nem szegedi, hanem bajai módon főzi.
Ezek érdekelhetnek még
2025. Január 12. 09:57, vasárnap | Életmód
Számos vendéggel ünnepli 35. születésnapját a Republic
Különleges koncerttel, számos vendéggel fogja ünnepelni 35. születésnapját a Republic február 1-jén az MVM Dome-ban.
2025. Január 12. 09:52, vasárnap | Életmód
MÁV: csaknem 1 millió vendége volt az Utasellátónak tavaly
Tavaly közlekedett a legtöbb vonat Utasellátó szolgáltatással, amit összesen csaknem 1 millió utas vett igénybe a fedélzeti éttermekben és a bisztrókocsikban - közölte a MÁV vasárnap.
2025. Január 11. 09:14, szombat | Életmód
Leállások lesznek az OTP-nél
Rendszerfejlesztési okokból egyes szolgáltatáscsoportokon belül csak részlegesen lesznek elérhetők egyes funkciók az OTP Banknál több januári és februári időpontban.
2025. Január 10. 08:17, péntek | Életmód
Közel 20 ezren fordultak már orvoshoz, influenzás tünetekkel
A figyelőszolgálatban részt vevő orvosok jelentései alapján végzett becslés szerint 2024. december 30. és 2025. január 5. között az országban 19 900-an fordultak orvoshoz influenzaszerű tünetekkel