Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2019. December 16. 17:02, hétfő | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: pixabay

Már a héten nagyobb forgalom várható az autópályákon

Már a héten nagyobb forgalom várható az autópályákon

Már ezen a héten nagyobb forgalomra kell számítani az utakon a közelgő ünnepek miatt, különösen az M1-es és az M5-ös autópályán, valamint az M0-s autóúton - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. hétfőn az MTI-vel.

Extrém nagy forgalom várható a bevásárlóközpontok környékén is, és ez a környező közutak forgalmára is hatással lehet - írták.

Hozzátették, Ausztriában és a német tartományokban egy hét múlva, december 23-án kezdődik a téli szünet, de egyes nyugat-európai gyárakban már korábban leáll a munka, ezért nagyobb lesz a nemzetközi forgalom.

A nyugat felől érkező tranzitforgalom főként a már említett autópályákat érinti majd, de az M0-s dunakeszi és fóti, valamint az M7-es székesfehérvári csomópontjánál is erősebb forgalomra kell számítani. Az ország Dunától keletre eső gyorsforgalmi útjai közül az M3-as autópálya Hatvanig tartó szakaszán lehetnek a szokásosnál is telítettebbek a sávok - tették hozzá.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 07:52, szerda | Belföld

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot - jelentette be a Fidesz frakcióvezetője kedden a Facebook-oldalán.

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről