Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2019. December 05. 13:08, csütörtök | Bulvár
Forrás: infovárosok

Már most rekordot döntött A Dal 2020

Már most rekordot döntött A Dal 2020

Minden eddiginél több, 559 nevezés érkezett A Dal 2020 pályázati felhívására.

A hatalmas érdeklődés és a jelentkezők száma is azt mutatja, hogy a műsor készítői jó döntést hoztak azzal, hogy jövőre az Eurovíziós indulás helyett közvetlenül a magyar dalokat, tehetségeket, értékteremtő produkciókat támogatják. A Dal című műsor pedig továbbra is fontos katalizátora a magyar könnyűzenei életnek – közölte az MTVA közleményében.

Ismert és pályájuk elején álló zenészek egyaránt nagy számban jelentkeztek a 2020-as mezőnybe. A szakmai zsűri feladata nem lesz egyszerű: a beérkezett 559 dalból kell kiválasztaniuk a legjobb 30-at, amelyek bekerülnek a Duna Televízió képernyőjén jövőre látható dalválasztó show-ba. A 2020 elején induló élő műsorban a nézők és a zsűri közösen dönti el, melyik lesz 2020 legjobb magyar slágere, amelynek előadója a legnagyobb hazai fesztiválok színpadjára léphet, kiemelt médiatámogatásban részesül és zenei pályájára fordítható támogatást is kap.

A Dal 2020 - jövő év elejétől a Duna Televízió műsorán!

Címkék: A dal, műsor, rekord, zene

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.